2021. április 22., csütörtök

szineslogo

CE Glass - állásajánlatok - Junior területi képviselő, Kereskedelmi munkatárs, Műszaki ügyintéző


A CE Glass Industries, mint a Szilánk hagyományainak örököse az elmúlt mintegy harminc évben Közép-Kelet-Európa meghatározó üveg nagykereskedelmi és feldolgozó vállalatcsoportjává nőtte ki magát. Jelenleg 3 nyitott pozíciójuk van:


Junior területi képviselő román nyelvtudással

Munkavégzés helye: betanulási idő alatt szatymazi irodaház, a betanulási időt követően heti 3 nap munkavégzés Románia területén, heti 2 nap szatymazi munkavégzés vagy home office.


Kereskedelmi munkatárs román nyelvtudással

Munkavégzés helye: Szatymaz


Műszaki ügyintéző

Munkavégzés helye: Szatymaz

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Programajánló: Virtuális események a Morgan Stanley-nél, Level UP! Utánpótlás-és Gyakornoki Program. Kattints a részletekért, hogy ne maradj le egyik eseményről sem!

okn_webap_banner

Nemcsak gyakornoki-, vagy munkahelyet találhatnak a Szegedi Tudományegyetem hallgatói a Online Karriernapokon, de az azt megelőző Felkészítő Programokon többek között megtanulhatnak önéletrajzot írni, kipróbálhatják magukat interjúkon, és pályatervezési tanácsadáson is részt vehetnek.

passportphoto_fejlec

A koronavírus időszaka alatt sok ügyintézés korlátozottan működik, frissen végzett hallgatóként a munkakeresés nem egyszerű. Ismerd meg a Passport Photo Online nyújtotta lehetőségeket. Készíts képet, szerkeszd tökéletesre - egyszerűen!
Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3