szineslogo

CE Glass - állásajánlatok - Junior területi képviselő, Kereskedelmi munkatárs, Műszaki ügyintéző


A CE Glass Industries, mint a Szilánk hagyományainak örököse az elmúlt mintegy harminc évben Közép-Kelet-Európa meghatározó üveg nagykereskedelmi és feldolgozó vállalatcsoportjává nőtte ki magát. Jelenleg 3 nyitott pozíciójuk van:


Junior területi képviselő román nyelvtudással

Munkavégzés helye: betanulási idő alatt szatymazi irodaház, a betanulási időt követően heti 3 nap munkavégzés Románia területén, heti 2 nap szatymazi munkavégzés vagy home office.


Kereskedelmi munkatárs román nyelvtudással

Munkavégzés helye: Szatymaz


Műszaki ügyintéző

Munkavégzés helye: Szatymaz

Friss hírek

Friss hírek RSS

1170_430_honlap_61

A Deloitte elindította a fiatalok munkaerőpiaci véleményét felmérő nemzetközi kutatásának következő kiadását. A felmérésre Közép-Európa 18 országában és Franciaországban kerül sor, a kutatás célcsoportja a 18-30 éves egyetemista és a felsőoktatásban diplomázott pályakezdő fiatalok, az idei adatfelvétel november 9-én zárul.

nyito1_1170x423

A EUGLOH projektben az interkulturális kommunikációt fejlesztő kurzust indítanak a párizsi egyetem és az SZTE ÁJTK oktatói. Az angol nyelvű tréningen a két egyetem hallgatói működnek együtt.

barbara_oakley

Interaktív, online előadásaival Szegeden vendégeskedik Barbara Oakley, a világ legnépszerűbb online kurzusának oktatója. Az amerikai mérnök professzor kutatása az idegtudomány és a társas viselkedés közötti összefüggésre fókuszál.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3