2020. augusztus 6., csütörtök

szineslogo

CE Glass - állásajánlatok - Junior területi képviselő, Kereskedelmi munkatárs, Műszaki ügyintéző


A CE Glass Industries, mint a Szilánk hagyományainak örököse az elmúlt mintegy harminc évben Közép-Kelet-Európa meghatározó üveg nagykereskedelmi és feldolgozó vállalatcsoportjává nőtte ki magát. Jelenleg 3 nyitott pozíciójuk van:


Junior területi képviselő román nyelvtudással

Munkavégzés helye: betanulási idő alatt szatymazi irodaház, a betanulási időt követően heti 3 nap munkavégzés Románia területén, heti 2 nap szatymazi munkavégzés vagy home office.


Kereskedelmi munkatárs román nyelvtudással

Munkavégzés helye: Szatymaz


Műszaki ügyintéző

Munkavégzés helye: Szatymaz

Friss hírek

Friss hírek RSS

golyabatorok_szte

Hosszas egyeztetések után, az etikai és felelősségvállalási aspektusokat figyelembe véve az EHÖK Elnöksége arra a döntésre jutott, hogy a hivatalos jogszabályok rugalmassága ellenére a hallgatók biztonságának teljes körű garantálása a gólyatáborok esetében nem megvalósítható.


GTK_hirlevel_boritokep_1

A legfrissebb gyakornoki helyekkel.

szte_felveteli_eredmenyek_2020

Megőrizte kiváló hallgatói létszámát a 2020-as központi felvételi eljárásban az SZTE: a tavalyi létszámmal csaknem megegyező létszámú, összesen 5906 új hallgatót vett fel az intézmény. A folyamatban lévő felvételi eljárások lezárását követően, várhatóan több mint 8000 új hallgató kezdheti meg tanulmányait 2020 szeptemberétől az SZTE-n.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3