2020. február 23., vasárnap
evosoft

evosoft Hungary Kft.

Az evosoft Hungary Kft. is vár Benneteket a Szegedi Állásbörzén!

Képzeljetek el egy vállalatot, ahol több mint 1600 mérnök nap, mint nap azért dolgozik, hogy a világot könnyebbé, egyszerűbbé vagy éppen gyorsabbá tegye – másként szólva valami újat, maradandót hozzon létre! Az evosoft ilyen hely.

Több mint 24 év szakmai munkája áll mögöttünk, ez alatt az informatikai piac egyik legstabilabb munkaadójaként Magyarország vezető szoftverházává léptünk elő. Rendre az első helyen szerepelünk a Budapest Business Journal informatikai cégeket felsorakoztató listáján (Budapest Business Journal Book of Lists 2017/2018, Szoftverfejlesztők). Árbevételünk tisztán szoftverfejlesztésből a 2019-es gazdasági évben több mint 23 milliárd forint volt, Budapest mellett két vidéki nagyvárosban, Miskolcon és Szegeden is jelen vagyunk.

 

Olyan szakterületeken dolgozunk, mint például az orvostechnikai szoftverfejlesztés, az ipari automatizálás, ipari hajtástechnológia, az elektromos autók piaca vagy az ipari rendszertesztelés, emellett részesei vagyunk a világ valószínűleg legnagyobb méretű .Net projektjének is.

 

Az evosoftnál hiszünk abban, hogy a mérnöki, műszaki tudással olyan termékeket hozhatunk létre, amelyek könnyebbé, élhetőbbé teszik az emberek mindennapjait. Mérnökként, informatikusként ezért választottuk ezt a pályát, ez a belső motor hajt mindannyiunkat.

 

Kisfilmünkben https://www.youtube.com/watch?v=r4NSKR1Wlu0&t=1s) szeretnénk megmutatni egy szeletet az evosoftnál zajló szakmai munkából és az itt megszokott hangulatból.

 

Keressük csapatunk új tagjait!


Budapesti, miskolci és szegedi telephelyünkre felsőfokú végzettségű kollégákat, informatikusokat, villamosmérnököket, gépészmérnököket várunk, akik kommunikációs szinten beszélnek angolul és/vagy németül.

Folyamatosan keresünk hallgatókat nyári és év közbeni gyakornoki pozícióinkra, konzultációs lehetőséget biztosítunk diplomaíráshoz.

Aktuális pozícióinkról a karrier.evosoft.hu oldalon találod a részleteket. Nézz be hozzánk!

Friss hírek

Friss hírek RSS

Demola

Első vidéki egyetemként a Szegedi Tudományegyetem csatlakozott a Demola nemzetközi innovációs hálózathoz az SZTE Virtus Vállalkozáskatalizátor program keretében. A Demola program célja egy fiatal, nyitott, multidiszciplináris közösség létrehozása, amely kreatív ötletekkel és módszerekkel dolgozik valós üzleti kihívások megoldásán. A tavaszi szemeszterre már várják az egyetemi hallgatók jelentkezését.

Nyílt nap

Az SZTE 12 karán és Tanárképőző Központján kívül velünk és számos más olyan egységgel is találkozhatsz, akik az egyetemi éveid segítik majd.

Coursera

A Coursera több mint száznyolcvan felsőoktatási intézménnyel működik együtt, több mint négyezer online egyetemi kurzust kínálnak minden tudományterületen. A Szegedi Tudományegyetem közreműködésével először érhető el teljesen magyar nyelvű tananyag a népszerű oktatási portálon. A kurzus a www.coursera.org/learn/a-tanulas-tanulasa címen érhető el.

Kövess minket

Instagram - SZTE Karrier Iroda