2020. február 23., vasárnap
Deloitte

Deloitte

Hatással vagyunk a jövőre

Hatással vagyunk a jövőre

Legyél hatással a jövő(d)re!

deloitte1

Csak annyira vagyunk jók, amennyi jót teszünk.

Bármilyen fontosak is a vállalatunk méretéről, sokszínűségéről és meghatározó történelméről szóló adatok, ezek mind csak másodlagos tényezők az általunk teremtett értékekhez képest.

Ez a Deloitte igazi mércéje.

Sokan kérdezik tőlünk, hogy mitől más a Deloitte?

Úgy gondoljuk attól, hogy számtalanszor segítettünk ügyfeleinknek és munkatársainknak, hogy kiemelkedő célokat érjenek el, összetett problémákat oldjanak meg, vagy fontos fejlődésen menjenek keresztül.

150 év kemény munkája és az értékteremtés iránti elkötelezettség eredménye szervezetünk növekedése és sokszínűvé válása.

Jelenleg a világ 150 országában, több mint 286.000 munkatársunkkal könyvvizsgálati, kockázatkezelési, adó-, jogi, pénzügyi, és vezetési tanácsadási szolgáltatásokat nyújtunk. Közös értékeink, vállalati kultúránk azonban azonos.

Számunkra a „jó” nem elég jó. Bármit is teszünk, célunk az, hogy a legjobbak legyünk: ügyfeleinket hozzásegítsük céljaik eléréséhez, pozitív változásokat idézzünk elő a társadalomban, és munkatársainkból kihozzuk a legtöbbet.

Ezek az erők mozgatják azt az elkötelezettséget, amely áthatja tevékenységeink összességét.

Ettől más a Deloitte. Nem a méretünk, vagy a szolgáltatásaink tesznek azzá, amik vagyunk. Ami igazán meghatároz bennünket, az a célunk: szeretnénk maradandó értéket teremteni.

Legyél hatással a jövő(d)re!

Kövesd nyomon híreinket, eseményeinket!

facebook.com/deloittehungary

instagram.com/deloittehungary

linkedin.com/company/deloitte-hungary

youtube.com/user/deloitteinhungary

deloitte2


Friss hírek

Friss hírek RSS

Demola

Első vidéki egyetemként a Szegedi Tudományegyetem csatlakozott a Demola nemzetközi innovációs hálózathoz az SZTE Virtus Vállalkozáskatalizátor program keretében. A Demola program célja egy fiatal, nyitott, multidiszciplináris közösség létrehozása, amely kreatív ötletekkel és módszerekkel dolgozik valós üzleti kihívások megoldásán. A tavaszi szemeszterre már várják az egyetemi hallgatók jelentkezését.

Nyílt nap

Az SZTE 12 karán és Tanárképőző Központján kívül velünk és számos más olyan egységgel is találkozhatsz, akik az egyetemi éveid segítik majd.

Coursera

A Coursera több mint száznyolcvan felsőoktatási intézménnyel működik együtt, több mint négyezer online egyetemi kurzust kínálnak minden tudományterületen. A Szegedi Tudományegyetem közreműködésével először érhető el teljesen magyar nyelvű tananyag a népszerű oktatási portálon. A kurzus a www.coursera.org/learn/a-tanulas-tanulasa címen érhető el.

Kövess minket

Instagram - SZTE Karrier Iroda