2019. október 18., péntek
Deloitte

Deloitte

Hatással vagyunk a jövőre

Hatással vagyunk a jövőre

Legyél hatással a jövő(d)re!

deloitte1

Csak annyira vagyunk jók, amennyi jót teszünk.

Bármilyen fontosak is a vállalatunk méretéről, sokszínűségéről és meghatározó történelméről szóló adatok, ezek mind csak másodlagos tényezők az általunk teremtett értékekhez képest.

Ez a Deloitte igazi mércéje.

Sokan kérdezik tőlünk, hogy mitől más a Deloitte?

Úgy gondoljuk attól, hogy számtalanszor segítettünk ügyfeleinknek és munkatársainknak, hogy kiemelkedő célokat érjenek el, összetett problémákat oldjanak meg, vagy fontos fejlődésen menjenek keresztül.

150 év kemény munkája és az értékteremtés iránti elkötelezettség eredménye szervezetünk növekedése és sokszínűvé válása.

Jelenleg a világ 150 országában, több mint 286.000 munkatársunkkal könyvvizsgálati, kockázatkezelési, adó-, jogi, pénzügyi, és vezetési tanácsadási szolgáltatásokat nyújtunk. Közös értékeink, vállalati kultúránk azonban azonos.

Számunkra a „jó” nem elég jó. Bármit is teszünk, célunk az, hogy a legjobbak legyünk: ügyfeleinket hozzásegítsük céljaik eléréséhez, pozitív változásokat idézzünk elő a társadalomban, és munkatársainkból kihozzuk a legtöbbet.

Ezek az erők mozgatják azt az elkötelezettséget, amely áthatja tevékenységeink összességét.

Ettől más a Deloitte. Nem a méretünk, vagy a szolgáltatásaink tesznek azzá, amik vagyunk. Ami igazán meghatároz bennünket, az a célunk: szeretnénk maradandó értéket teremteni.

Legyél hatással a jövő(d)re!

Kövesd nyomon híreinket, eseményeinket!

facebook.com/deloittehungary

instagram.com/deloittehungary

linkedin.com/company/deloitte-hungary

youtube.com/user/deloitteinhungary

deloitte2


Friss hírek

Friss hírek RSS

640_360_honlapra_2

Kigyűjtöttük nektek az Állásbörzén kiállító cégek ajánlatait karok és szakok szerint. Itt már téjékozódhatsz is, melyik céget lesz érdemes meglátogatnod október 8-án.

GTK_hirlevel

Elkészült a szeptemberi hírlevelünk aktuális állás- és gyakornoki ajánlatokkal, álláspiaci hírekkel!

ESPA

GTK Karrier Iroda

A GTK Karrier Iroda a Vitéz utca 17. szám alatt érhető el.

Kövess minket