Bezár

Hírarchívum

szteszednyit

Idén is a legjobbak között a Naturtex-SZTE-Szedeák

Idén is a legjobbak között a Naturtex-SZTE-Szedeák

2022. május 09.
1 perc

Sorozatban másodszor jutott az elit bajnokságban a rájátszásba a Naturtex-SZTE-Szedák férfi kosárlabda csapata. Az SZTE-s hallgatókat is a soraiban tudó együttes ezzel egyértelműen jelezte: a legjobbak közé tartozik.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A férfi kosárlabda bajnokság középszakaszának utolsó előtti fordulójában biztosította helyét a play-offban a Naturtex-SZTE-Szedeák, miután egy drámai mérkőzésen legyőzte a Debreceni Egyetemi AC együttesét 80:79-re.

A mérkőzés részletes krónikája a klub honlapján olvasható. Jelenleg Balogh Szilárd, Keller Iván, Kerpel-Fronius Balázs, Polányi Kristóf és Tráser Nándor tagjai az élvonalbeli kosárlabda csapatnak az SZTE hallgatói közül.

A szoros mérkőzés után így értékelt az edző, Simándi Árpád: –  Az elején egy picit rányomta a bélyegét a játékunkra a nagy akarás,  hiszen nagyon szerettünk volna ma nyerni, de bebizonyítottuk, hogy vert helyzetből is képesek vagyunk felállni. A srácok ma is megmutatták, mekkora szívük van! Persze, szerencse is kellett ehhez, de azt gondolom, hogy jó csapatnak van szerencséje. A mi klubunk életében óriási dolog, hogy két egymást követő évben is ott vagyunk a rájátszásban, ezét nagyon boldog vagyok!

A Naturtex-SZTE-Szedeákra még egy hazai találkozó vár a középszakasz zárásaként, szerdán 18 órától az Újszegedi Sportcsarnokban. Az Oroszlány elleni mérkőzés nem tétnélküli, a csapat kiharcolhatja, hogy még előkelőbb pozícióból vághasson neki a bajnoki negyeddöntőnek.

SZTEinfo

Forrás és fotó: Naturtex-SZTE-Szedeák

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek