Bezár

Hírarchívum

2022.06.11._2

Alma Mater Weekend és Sportnap az SZTE-n

Alma Mater Weekend és Sportnap az SZTE-n

2022. május 12.
2 perc

Két év után újra megrendezik az Alma Mater Weekend és Sportnapot az SZTE-n – az eseménynek június 11-én az intézmény Hattyas sori központja ad otthont. A koronavírus-járvány kitörése miatt a több mint 15 éves hagyománnyal bíró esemény két évig szünetelt, az idén azonban minden eddiginél több programmal: sportvetélkedővel, főzőversennyel és esti bulival várják a Szegedi Tudományegyetem polgárait a szervezők.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A 2022-es Alma Mater Weekend és Sportnapon – mint, ahogyan azt a neve is mutatja - még nagyobb szerepet kap a sport és a testkultúra, a látogatók a hagyományokhoz híven kipróbálhatnak számos mozgásformát és megtekinthetnek különböző sportbemutatókat is. A kimerítő mozgást egy finom ebéd koronázza meg. A főzőversenyen ugyanis a szokásostól eltérően számos, különböző alapanyagból lehet majd valami igazán ízleteset alkotni.

 

A csapatok jelentkezését már most várják az almamater@szte.hu e-mail címen. A szervezők kérik, hogy az e-mailben a jelentkezők tüntessék fel az alábbi adatokat:

  • csapat neve,
  • hogy hány fő alkotja majd a csapatot, azon belül, hogy hányan étkeznek a csapatból és közülük hányan kiskorúak, azaz gyermekek,
  • emellett azt is fel kell tüntetni, hogy a csapat visz-e magával saját bográcsot, főzésre alkalmas eszközt.

A Weekenden nemcsak az Egyetem egykori és jelenlegi dolgozói, hallgatói találnak majd kedvükre való programokat, hanem a velük érkezett gyerekek is.

 

Azoknak, akik részt vesznek az SZTE 100-Mozdulj ki! kihívásban, különösen érdemes ellátogatniuk a Weekendre: ez lesz ugyanis az eredményhirdetés és nyeremények átadásának napja is. Az idei eredmények már most túlszárnyaltak minden előzetes elképzelést, idén a kihívás összes résztvevője garantált ajándékban részesül. A tartalmas napot a szervezők egy bulival zárják, ennek a Hungi ad otthont.

 

A rendezvény ingyenes, de Alma Mater tagsághoz kötött. Az, hogy valakiből tag legyen, mindössze néhány kattintást igényel az Alma Mater honlapján. Az egység új honlapja 2020 tavaszán indult, az ezt megelőző regisztrálóknak sajnos ismét regisztrálniuk kell. Ezt követően érdemes visszajelezni a Facebook eseménynél is az „Ott leszek” gombbal, így biztosan nem marad majd le egyetlen résztvevő sem a legfontosabb tudnivalókról.

 

Idén először az ingyenes QR kóddal ellátott jegyekhez karszalagot is kapnak a résztvevők, a jegyek igénylése június elsején indul.

 

A részletes program hamarosan megtekinthető az Alma Mater weboldalán, és közösségi felületein.


A Sportközpont és az SZTE Alma Mater közösen szervezett rendezvénye idén csatlakozik az egyetem újonnan induló testkultúra koncepciójához, így még szélesebb palettán sorakoztatja fel a sportolási lehetőségeket az érdeklődőknek.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek