Bezár

Hírarchívum

044A4838

Jelöld első helyen a Szegedi Tudományegyetemet a sorrendmódosításkor!

Jelöld első helyen a Szegedi Tudományegyetemet a sorrendmódosításkor!

2022. június 08.
2 perc

Akár 150 ezer forint egyszeri támogatás, további ösztöndíj-lehetőségek, előzetes kollégiumi jelentkezés, ingyenes online kurzusok a világ vezető egyetemein és cégeinél – többek között ezekért az előnyökért és lehetőségekért érdemes első helyen jelölnöd a Szegedi Tudományegyetemet!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem az ország legjobb felsőoktatási intézményeként nemcsak 150 ezer forint egyszeri támogatásban részesíti első helyes jelentkezőit, hanem további ösztöndíjjal és egyedülálló lehetőségekkel segíti hallgatóit. Ne habozz, jelöld még ma első helyen az SZTE-t!

Miért érdemes a Szegedi Tudományegyetemet választanod? Mert…

Az egyetemista lét sok esetben költözéssel is jár. Albérlet vagy kollégium? Ha a kolesz mellett döntesz, ajánlott minél előbb beadni a jelentkezésedet! Ezt azonban csak akkor teheted meg, ha már felvételt nyertél az intézménybe. Kivéve, ha első helyen az SZTE-t jelölöd! A Szegedi Tudományegyetem ugyanis az első helyes jelentkezők számára biztosítja az előzetes kollégiumi jelentkezés lehetőségét, emellett 2 szubjektív pontot is kaphatsz, amennyiben felvételt nyersz a Szegedi Tudományegyetemre, és kollégiumi jelentkezést adsz be.

Az SZTE START ösztöndíj a felvételiző diákok tehetségének kibontakoztatását alapozza meg, melyre a tanulmányok során számos egyéb szolgáltatás épül. (Pl.: egyetemi mentori szakmai támogatás, további ösztöndíj-lehetőségek, speciális fejlesztő kurzusok). Az ösztöndíj összege személyenként minimum 50 000 Ft, maximum 150 000 Ft. Érdekelnek a részletek? Kattints!

Az SZTE-re első helyen jelentkező és felvételt nyert hallgatók a START Ösztöndíj Plusz-ra is pályázhatnak. A nyerteseknek a díjköteles emelt szintű érettségi díját, vagyis 50 ezer forintot térít vissza az intézmény, ezzel támogatva a határon túli, de Magyarországon is érettségiző, illetve újraérettségiző jelentkezőit. Te is az vagy? További hasznos részletekről, a benyújtáshoz szükséges dokumentumokról itt olvashatsz.

  • Csatlakozhatsz a Courserához, a világ legnagyobb oktatási platformjához

A Szegedi Tudományegyetemre első helyen jelentkezők számára lehetőséget biztosítunk, hogy csatlakozzanak a Coursera for SZTE programhoz, mintha már most az egyetem polgárai lennének. Ez azt jelenti, hogy ingyenesen és korlátlanul hozzáférhetsz a világ legnagyobb online oktatási felületéhez, és az ott ajánlott kurzusok elvégzésével már el is kezdheted a felkészülést az egyetemi tanulmányaidra. Csatlakozz a Yale, a John Hopkins Egyetem, a Google, a Facebook, az IBM, a Microsoft kurzusaihoz vagy sajátíts el jó néhány hasznos praktikát a „Tanulás tanulása” című kurzuson, az online oktatás világsztárjától, Barbara Oakley-tól, a Szegedi Tudományegyetem professzorától!

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek