Bezár

Hírarchívum

alma_mater_dij

Pályázatot hirdet az SZTE Alma Mater

Pályázatot hirdet az SZTE Alma Mater

2022. február 21.
3 perc

A Szegedi Tudományegyetem Alma Mater pályázatot hirdet azon szervezetek részére, amelyek az SZTE-vel szoros tudományos és/vagy szakmai kapcsolatot ápolnak, támogatják céljainak megvalósítását és kiemelt foglalkoztatói a Szegeden végzett hallgatóknak.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A pályázaton bármely Magyarországon telephellyel rendelkező szervezet indulhat, amely a Szegedi Tudományegyetemmel vagy a Szegedi Universitasért 2007 Alapítvánnyal, illetve a Szegedi Tudományegyetem által alapított, illetve tulajdonolt jogi személlyel együttműködésre irányuló szerződéssel rendelkezik. Korábbi díjazottak és pályázók is pályázhatnak minden évben! A pályázatokat 2 fős bíráló bizottság értékeli.

A nyertes ünnepélyes keretek között veheti át az SZTE Alma Mater presztízsdíjat és jogosult az „SZTE Alma Mater díj 2022” megjelölést használni vállalati megjelenéseiben. Továbbá a díjazottnak az SZTE Alma Mater uniszegedalumni.com honlapján, online hírleveleiben és kiadványaiban kiemelt kommunikációs lehetőséget, és a 2022-es végzős mappájában ingyenes megjelenési lehetőséget biztosít, amely 4000 példányban készül és a 2022. júliusi és 2023. januári diplomaosztók alkalmával kapják meg az SZTE friss diplomásai.

A pályázat beadásának határideje: 2022. március 21.

A pályázat beadásának módja: személyesen, postai úton vagy elektronikusan.

Posta cím: SZTE Alma Mater 6720 Szeged, Dugonics tér 13.

Személyesen: 6722 Szeged Honvéd tér 6. 33-as iroda, Schwimmer-Tóth Tímea

Elektronikusan: almamater@szte.hu

Eredményhirdetés időpontja, helyszíne: 2022. április 12., az SZTE Karrier Napok megnyitóján, az SZTE TIK Átriumában.

A díjat Prof. dr. Rovó László, a Szegedi Tudományegyetem rektora, az SZTE Alma Mater elnöke, Dr. Fendler Judit, az SZTE kancellárja és Prof. dr. Görög Márta, az SZTE Alumni ügyekért felelős rektori megbízottja adja át.

A bíráló bizottság tagjai: Prof. dr. Görög Márta, az SZTE Alumni ügyekért felelős rektori megbízottja, Dr. Bene Tamás, az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság igazgatója. A bíráló bizottság a pályázókat egy alkalommal hiánypótlásra szólíthatja fel, melynek elkészítésére 5 munkanap áll rendelkezésre.

Pályázat formai elvárásai:

A pályázatokat 1 db eredeti, cégszerűen aláírt példányban kell benyújtani, melynek az alábbiak a kötelező tartalmi elemei. A borító oldalon a cég neve, logója, kapcsolattartó neve, e-mail cím és telefonszáma kerülhet elhelyezésre, valamint a Pályázat az SZTE Alma Mater díjra szöveg

- A szervezet bemutatása max. 2 db A4-es oldalban.

- A szervezetnél foglalkoztatott végzett SZTE-sek száma, összetétele

- A szervezetnél foglalkoztatott SZTE-s alumni mentorok megnevezése

- Az SZTE-nek, illetve partnerszervezeteinek nyújtott anyagi támogatások felsorolása 2019-ban/ 2020ben /2021-ben, referenciaként megjelölve a kari/tanszéki intézményi kapcsolattartót.

- SZTE hallgatóknak biztosított ösztöndíjas szerződések lényegi elemeinek felsorolása, referenciaként megjelölve a kari/tanszéki intézményi kapcsolattartót.

- SZTE hallgatóknak biztosított gyakornoki programok felsorolása, referenciaként megjelölve a kari/tanszéki intézményi kapcsolattartót.

A részletes kiírás ide kattintva elérhető.
 
 
Korábbi díjazottak:
 
2006: Siemens
 
2007: 3C Szeged Kft.
 
2008: GE Hungary Zrt. Healthcare K+F divízió
 
2009: a Sanofi Aventis magyar tagvállalata, a Chinoin Gyógyszer- és Vegyészeti Termékek Gyára Zrt.
 
2010: iKron cégcsoport
 
2011: CAS Software Kft.
 
2012: ContiTech Rubber Industrial Kft.
 
2013: Bonafarm Csoport - Pick Szeged Zrt. és Sole Mizo Zrt.
 
2014: Morgan Stanley Magyaroszág Elemző Kft.
 
2015: Mol Group
 
2016: Givaudan Hungary Kft.
 
2017: Monguz Információ Technológiai Kft.
 
2018: NNG Szoftverfejlesztő és Kereskedelmi Kft.
 
2019: EPAM Systems Kft
 
2020/21: GriffSoft Informatikai Zrt.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek