Bezár

Hírarchívum

IMG_8438

Beiratkozási Gólya Napok a Szegedi Tudományegyetemen

Beiratkozási Gólya Napok a Szegedi Tudományegyetemen

2022. augusztus 24.
2 perc

Színes programokkal és játékos feladatokkal várják az elsőéves hallgatókat 2022. augusztus 31. és szeptember 2. között az SZTE-n. A Beiratkozási Gólya Napokon Szeged belvárosa megtelik SZTE-s állomásokkal, ahol az új hallgatók megtudhatják, hogy a tanulás mellett mennyi lehetőséget kínál az egyetem, legyen szó karriertervezésről, idegennyelv-tanulásról, ösztöndíjakról, vagy sportolási lehetőségekről.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE elsőéves hallgatói előre egyeztetett időpontban iratkozhatnak be a József Attila Tanulmányi és Információs Központban 2022. augusztus 27-től szeptember 2-ig, sőt, augusztus 31. és szeptember 2. között sokszínű kulturális és szabadidős program is várja a résztvevőket.

A beiratkozási napok nem titkolt célja, hogy az SZTE-re érkezők már az első nap azt érezzék: Szeged legnagyobb közösségének tagjaivá váltak. 2022. augusztus 31. és szeptember 2. között a gólyák amellett, hogy találkozhatnak felsőbb éves társaikkal, megismerhetik a fontosabb egyetemi épületeket, az SZTE+, a Coursera for SZTE program és az 5 európai partneregyetemet tömörítő EUGLOH (European University Alliance for Global Health) nyújtotta lehetőségeket. Azt is megtudhatják, hogyan és miben segíti tanulmányaikat az SZTE Karrier Iroda, az SZTE Alma Mater, az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, a József Attila Tanulmányi és Információs Központ, az SZTE Klebelsberg Könyvtár és az Idegennyelvi Kommunikációs Intézet. Azok pedig, akik az egyes állomásokon szerezhető matricákat is összegyűjtik, a rengeteg hasznos információ mellett egy limitált kiadású egyetemi pólóval is gazdagodnak.

A Beiratkozási Gólya Napok részletes programja itt érhető el.

A beiratkozást TODO, az SZTE beiratkozási asszisztense is segíti. A Messengeren elérhető chatbot szolgáltatás a tanulmányi adminisztráció elvégzéséhez is használható. A gólyáknak érdemes az SZTE Felvettek honlapra is ellátogatni, ahol minden szükséges információt megtalálnak egyetemi éveik megkezdéséhez.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek