Bezár

Hírarchívum

borito

Új tantermeket adtak át az SZTE Állam- és Jogtudományi Karán

Új tantermeket adtak át az SZTE Állam- és Jogtudományi Karán

2021. szeptember 17.
1 perc

Két újonnan kialakított tantermet, egy közösségi teret és egy dolgozói étkező-konyhát adtak át az SZTE ÁJTK Bocskai utcai épületében.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Kar vezetése a 2019. szeptember 9-i viharkár óta folyamatosan dolgozik azon, hogy javítsa és fejlessze az oktatási körülményeket, bővítse kubaturális lehetőségeit. A 2022-ben átadandó főépület felújítása mellett a kar kiemelt hangsúlyt fektet a meglévő infrastruktúra fejlesztésre is.


A Jogi Kar Bocskai utcai épületének alagsorában a 19,5 millió Forint értékben történt felújítás keretében megtörtént a helyiségek aljzati és fali szigetelése, a plafonon és oldalfalakon futó fűtéscsövek gipszkartonnal való eltakarása, a nyílászárók cseréje, illetve az utcafronton elhelyezkedő termekben elszívók kerültek beépítésre az ablakok közé a még jobb szellőzés érdekében. Az elektromos fejlesztés keretében energiatakarékos, valamint környezetkímélő led lámpák kerültek felszerelésre.


Prof. Dr. Görög Márta dékán az átadás során hangsúlyozta: a kari stratégia egyik kiemelt eleme az infrastruktúrafejlesztés, melynek egyik fontos mérföldköve a Bocskai utca épület új helyiségeinek átadása, valamint köszönetét fejezte ki a Juhász Gyula Pedagógusképző Karnak, hogy adományukkal lehetővé tették a termek bebútorozását.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek