Bezár

Hírarchívum

SZESZT_nyito

V. Szegedi Egyetemi Színházi Találkozó a Szegedi Tudományegyetemen

V. Szegedi Egyetemi Színházi Találkozó a Szegedi Tudományegyetemen

2021. október 18.
1 perc

Idén ötödik alkalommal rendezik meg a Szegedi Egyetemi Színházi Találkozót október 21-24. között. A programsorozaton a pécsi, a budapesti és a debreceni egyetemi színházi csapat előadásait ismerheti meg a közönség.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem, a Szegedi Egyetemi Színházért Egyesület és a Szegedi Egyetemi Színház társulata országos egyetemi színházi találkozót szervez az Őszi Kulturális Fesztivál programjaként. A színházi találkozó elsősorban egyetemisták munkáit vonultatja fel, melyeket szakmai beszélgetések és koncertek kísérnek.

 

Az előadásokat egymáshoz közel eső helyszíneken, multifunkcionális térben mutatják be. Idén a Sarastro Cafe is csatlakozik a találkozó szakmai beszélgetéseinek új helyszíneként, valamint az előadásoknak a Régi Zsinagóga, a Sarastro Cafe színpada, a ZUG Színház és Művészeti Tetthely és a Szegedi Pinceszínház ad otthont.


szeszt_2021_poszter

 

A találkozó vendégei: a Debreceni Egyetemi Színház (DESZínház), a pécsi Janus Egyetemi Színház (JESZ), a Proscenion Drámaszínpad (ELTE), a Kettőspont Színház És Spirituális Ügynökség, valamint az Amargant Színházi Műhely Budapestről, a Bessenyei Színkör Hódmezővásárhelyről és Szegedről a Móra Színpad.

 

Az előadásokra a találkozó ideje alatt a belépés ingyenes, de érdemes regisztrálni a szegediegyetemiszinhaz@gmail.com címen.

 

A fesztivál részletes programja itt érhető el.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek