Bezár

Hírarchívum

MCC_nyito_1_of_1

Németországról aktuálisan, szakértőkkel

Németországról aktuálisan, szakértőkkel

2021. október 15.
1 perc

Az SZTE külföldi hallgatói között a második legnagyobb létszámban vannak jelen a Németországból érkezett diákok. Nem csak számukra lehet érdekes az a beszélgetés, amelyet október 19-én, a Mathias Corvinus Collegium Szegedi Képzési Központjában tartanak, nemzetközileg is elismert szakértők részvételével. A téma: Egy korszak vége – Merre tart Németország Merkel után?

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Magyar-Német Intézet az Európai Együttműködésért (MNI) a Mathias Corvinus Collegium (MCC), pódiumbeszélgetést szervez a Szegedi Központjában, ahol Prof. Dr. Holm Putzke, az MCC vendégoktatója és Dr. Bauer Bence LL.M, az MCC-nél működő MNI igazgatója beszélget a Bundestag-választás eredményéről, a kormányalakítással kapcsolatos elvárásokról és az egyes pártok hazánkkal kapcsolatos politikájáról.

 

Az esemény helyszíne a MCC Szegedi Képzési Központ (6722 Szeged, Tisza Lajos krt 85.), időpontja 2021. október 19. (kedd), 18:00–19:30.

A rendezvényen való megjelenés regisztrációhoz kötött, a részvételi szándékot itt lehet jelezni.


További információ: www.mcc.hu, https://www.facebook.com/MCC.Budapest

 

A Szegedi Tudományegyetem és a Mathias Corvinus Collegium kapcsolatáról korábban írtunk, a cikk elolvasható ide kattintva.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek