Bezár

SZTEhírek

IOI_2023_logo_palyazat_nyito

Pályázati felhívás a Nemzetközi Informatikai Diákolimpia (IOI 2023) logójának tervezésére

Pályázati felhívás a Nemzetközi Informatikai Diákolimpia (IOI 2023) logójának tervezésére

2021. november 09.

A 2023. évi Nemzetközi Informatikai Diákolimpiának (35th International Olympiad in Informatics – IOI2023), a fiatalok legrangosabb informatikai megmérettetésének rendezési jogát országunk nyerte el. Így 2023-ban Szegeden kerül megrendezésre a világverseny, melyen közel száz ország középiskolás diákjai mérik össze tudásukat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Digitális Jólét Nonprofit Kft. pályázatot ír ki a neves rendezvény központi arculati elemének, az IOI 2023 logójának tervezésére.

A pályázat célja a rendezvény szellemiségéhez illeszkedő egyedi és jól azonosítható szimbólum megalkotása, mely kifejezi Magyarország, Szeged és a rendezvény által képviselt értékeket. A verseny hazai szervezésének évét különlegessé teszi, hogy a XX. század legmeghatározóbb magyar származású matematikusa, Neumann János születésének 120. évfordulójára esik, így a logóban ez is megjelenítésre kerülhet.

A logópályázatra várjuk a kreatív ötleteket, amelyek inspirációt adnak a rendezvény szimbólumának és teljes arculatának kialakításához.

A pályázat legjobbjaként kikerülő pályázók értékes tárgynyereményekkel gazdagodhatnak, ötletük a közel száz, IOI-n résztvevő országba juthat el, megjelenve az IOI 2023 hivatalos felületein, reklámanyagain, rendezvénykellékein, pólókon, hátizsákokon és a feladatlapokon is.

I. díj: digitalizáló tábla 400.000 Ft értékben

II. díj: digitalizáló tábla 250.000 Ft értékben

III. díj: digitalizáló tábla 100.000 Ft értékben

A pályázatokat a 2023. Nemzetközi Informatikai Diákolimpia Projekt Irányító Bizottsága bírálja el. A bíráló bizottság legfeljebb három díjat ad ki, fenntartja a jogot azok megosztva történő kiadására vagy ki nem adására. A nyertes logó részlegesen vagy egészben, a felhasználási szerződés feltételeinek megfelelően kerül felhasználásra.

A pályázat pontos technikai feltételeiről itt olvashatnak részletesen.

A pályázatokat elektronikus formában 2022. január 3, hétfő éjfélig várjuk az: ioi2023_logo@djnkft.hu e-mailcímre.

A 2023-as Nemzetközi Informatikai Diákolimpia (IOI) magyarországi szervezéséről:

A Digitális Jólét Nonprofit Kft. (DJ Nkft.), a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) és a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) közös konzorciumban nyerte el a 2023-as IOI verseny rendezési jogát. A DJ Nkft. mint a konzorcium vezetője szervezi majd a rendezvényt, amelyhez a helyszínt az SZTE, a rendezvény szakmai hátterét és a szervezéshez szükséges szakértőket pedig az NJSZT biztosítja.

SZTEinfo -forrás: digitalisjoletprogram.hu

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek