website_picture_HU

Innováció, startup, pitch - EUGLOH Innovation Days

Készen állsz a EUGLOH 3 napos ötletversenyére? Ez a nemzetközi esemény közelebb hozza a hallgatókat a startup világához és lehetőséget ad arra, hogy kipróbáld magad egy startup alapítójaként. Végezd el a kutatást, rendszerezd az eredményeket és nyűgözd le a zsűrit!

A Szegedi Tudományegyetem idei első ötletversenyét május 19. és 21. között rendezik meg a EUGLOH szövetség egyetemein tanulók körében. Ha érdekel az innováció és vonz a startup kultúra, akkor ez az esemény lehet az első lépés bekerülni ezekbe a körökbe. Ha van egy innovatív ötleted, ami nem hagy nyugodni, de nem tudtál még vele előre lépni, akkor próbáld meg a EUGLOH Innovation Days eseményen!


Hallgatók és kutatók jelentkezését várjuk, bármilyen szakirányról. Ha van egy innovatív üzleti ötleted, akkor küldd el nekünk és kapsz egy EUGLOH hallgatókból álló csapatot, akik segítenek a kidolgozásban. Emellett, az esemény során szakmai támogatást kapsz akadémiai és üzleti mentoroktól, hogy hitelesen prezentáld az ötleted a harmadik nap végén.


Nincs ötleted? Semmi gond, így is jelentkezhetsz! Ebben az esetben, valaki más ötletének a kidolgozásában fogsz részt venni és megláthatod, hogy miképpen működnek a dolgok a startup világában.


Miért éri meg?

  • 2 kredit
  • Tanúsítvány a részvételről
  • Multidiszciplináris megközelítés
  • Nemzetközi csapat
  • Startup világ megismerése
  • Valós innovatív ötletek (akár a tiéd is lehet az egyik)

 

Jelentkezési határidő: 2021. május 14.


További információért nézzétek meg az eseményhez készült tájékoztatót, mely ide kattintva elérhető.


Jelentkezéshez küldd el a teljes neved, egyetemed, szakod és az innovatív ötleted (ha van) a virtus@szte.hu email címre. Az üzenet tárgya: Innovation Days


További kérdésekkel, keresd Huszár Attilát a huszar.attila@szte.hu email címen.

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket