SZTE Info

pexels-anete-lusina-4793246

Kerülj képbe a mozgással! – Az SZTE Sportközpont felhívása

Készíts egy fotót magadról, sportolás közben! Örökíts meg edzés közben egy pillanatot/mozdulatot és küldd el a szervezőknek, hogy a képekből egy nagy közös fotómozaikot alkothassanak.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

„Töltsük meg képeken keresztül élettel/mozgással az egyetemet” – buzdít az SZTE Sportközpont felhívása. 2021 január 11. és január 31. között olyan fényképeket várnak, amelyek sportolás közben készültek. A fotógyűjtéshez minden SZTE polgárra számítanak a szervezők.


kollazs


Hogyan lehet csatlakozni a kezdeményezéshez?


  • Jelentkezz fel a CooSpace „Egyetemi sport online! - Kerülj Képbe! 2021” színtérre!
  • Mozogj rendszeresen, készíts róla fotót és csatold a heti vizsgateszt kitöltésekor!
  • Egy héten maximum 3 db különböző képet tölts fel!
  • A képeket minden héten kedd 8:00 órától vasárnap 23:55 óráig tudod elküldeni.
  • Ha van lehetőséged, az SZTE vagy a kar logójával ellátott pólóban vagy pulóverben készíts magadról képet, de bármilyen sportruházatban megfelel!

 

A résztvevők között értékes nyereményeket sorsolnak ki. A három legjobb, legötletesebb kép beküldőjét külön díjazásban részesítik!


Bővebb tájékoztatás a CooSpace Online rendezvények színtéren, a Sportközpont Facebook oldalán, JGYPK TSTI és az EFOP 3.4.3. AP5 honlapján olvasható.

 

 

Szervezők:

SZTE Sportközpont

SZTE Sportiroda

SZTE JGYPK TSTI


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2020. november 11.

Nyito_Tanevnyiton_1940_11_11

Mit az üzen a 148, a 80 és a 18 évvel ezelőtti november 11. a Szegedi Tudományegyetem mai polgárainak? 2020. november 11-én, az SZTE Egyetem Napján ünneplés helyett a Covid-19-pandémia leküzdésére fókuszál a szegedi universitas is. A jelen tudományos, egészségügyi, logisztikai és emberi problémái megoldásához talán erőt adhatnak SZTE három „első rektora” november 11-hez kötődő gondolatai.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.