Bezár

Hírarchívum

aerobik_es_jeges

Mozgással az egészségért – SZTE sportprogramok

Mozgással az egészségért – SZTE sportprogramok

2021. december 06.
2 perc
Az egészség megőrzésének egyik módja a rendszeres testmozgás, amelyre a Szegedi Tudományegyetem hallgatóinak számos lehetősége nyílik. Az egyetem polgárainak tornateremben, szabadtéren és jégpályán is nyílt lehetősége a sportolásra az elmúlt hetekben. A Jeges Estet, a nagy sikerre való tekintettel, december 7-én megismétlik.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Színes sportprogramokkal várta az egyetem hallgatóit az SZTE Sportközpont. Az Aerobik Maraton zenés mozgásformáin túl, zajlott a kosárlabda házibajnokság, melyek után egy hangulatos Jeges Esttel zárult a sorozat.

 A Goodwill – SZTE Aerobik Maratonon közel 200 fő vett részt. A rendezvényen 2 különböző helyszínen, 7 mozgásformát próbálhattak ki a hallgatók. A TRX, Box Aerobik, Pound Fitness, Aerial Jóga, Zumba, Jóga és Kangoo órák szünetében, a rendezvény támogatójának - a Goodwill Pharmának, a Szent-Györgyi Albert C-vitamin gyártójának – a felajánlásával vitamin csomagokat nyerhettek a résztvevő hallgatók.

aerobik_1

Az oktatók, Dr. Boros Gyeviné Sziklai Andrea, Ocskó Tímea, Almási Dóra, Gyovainé Madarász Éva, Sándorné Ovrova Irén és Golitz Patricia hatékonyan mozgatták át a hallgatóságot!

Kosárlabda Házibajnokság - 7 csapattal újraindult a távoktatást követően a kosárlabda házibajnokság A csapatok heti fordulókon mérik össze a tudásukat a teljes tanév időszaka alatt. A bajnokság nagy döntője előre láthatóan tavasszal vagy nyár elején kerül megrendezésre. Addig is minden kedden folynak a küzdelmek a Hattyas sori Sportcsarnokban.

kosar

Óriási volt az érdeklődés az ebben a félévben megrendezésre kerülő Goodwill - SZTE Jeges Est rendezvényre. Az éjszakai egyetemista jégkorcsolyázásra töretlen az érdeklődés a hallgatók körében. A jégpályát szinte csordultik megtöltő egyetemista közönség 21 órától vehette igénybe a Műjégpályát, egészen 23:30-ig. A jégpályán zenével és a zenére hangolt fényekkel, ingyenesen igénybe vehető egyetemi korcsolyákkal, a pálya mellett pedig büfével várták a szervezők a résztvevőket. A hazajutást a kései időpontban, külön éjszakai villamos biztosította.

A következő Jeges Est 2021. december 7-én, kedden lesz. A járványügyi helyzetre való tekintettel belépni csak védettségi igazolvánnyal lehet, illetve a közös terekben kötelező a maszk használata. Sportolás közben – így a jég felületén is – levehető a maszk.

jeges3

További információk:

https://u-szeged.hu/sportkozpont/hirek/goodwill-szte-jeges-est

 

SZTEinfo

Fotó: Sahin-Tóth István

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek