Bezár

Hírarchívum

_DSC0947

Segítsük együtt az SZTE könyvtár munkáját!

Segítsük együtt az SZTE könyvtár munkáját!

2021. április 15.
1 perc

Ismét az olvasók véleményére kíváncsi az SZTE Klebelsberg Könyvtár. A 2021. április 12-étől induló olvasói elégedettségmérésben mindenki véleményére kíváncsiak. A felmérés célja, hogy a könyvtár az olvasók igényeire alakíthassa a szolgáltatásait.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Tudta, hogy az SZTE Klebelsberg Könyvtár szórakoztató irodalmat kínáló Szieszta és SCIeszta tematikus polcai az olvasók ötlete volt? Vagy, hogy a Kölcsönözz ki egy könyvtárost kezdeményezés is a korábbi évek olvasói elégedettségmérésének köszönhető?


Az SZTE Klebelsberg Könyvtár 2021. április 12-étől kezdődően ismét olvasói elégedettségmérést folytat. A felmérésben minden felhasználó, így az SZTE munkatársai, dolgozói, oktatói és kutatói, valamint a hallgatók véleményére is számítanak a könyvtár munkatársai.


A felmérésről bővebben a könyvtár honlapján lehet olvasni. A kérdőív pedig ide kattintva is elérhető.


Az olvasói elégedettségmérés kitöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe, és a kitöltők között ajándékcsomagokat is kisorsolnak!


A könyvtár munkáját segítik azok, akik kitöltik az elégedettségmérést, ugyanis a szolgáltatási portfólió kialakításában kiemelten fontos tényező az olvasók véleménye. A korábbi évek felméréseiről készített összefoglaló itt elérhető.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek