2024. március 28., csütörtök
 
Facebook Instagram YouTube TikTok
 
 
 
 

SZTE_TIK

A Magyar Felsőoktatás Napja alkalmából díjazták az SZTE oktatóit

A Szegedi Tudományegyetem 17 oktatójának adományozott elismerő díjakat Prof. Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Magyar Felsőoktatás Napja alkalmából.

Szeptember 1-je a Magyar Felsőoktatás Napja. Ebből az alkalomból ismerték el a Szegedi Tudományegyetem 17 oktatójának kiemelkedő munkáját. Az egyetem oktatóit Prof. Dr. Palkovics László az Innovációs és Technológiai Minisztérium minisztere részesítette az elismerésekben.


Eötvös József-díjat kapott Dr. Dékány Imre akadémikus, az SZTE TTIK Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszékének professor emeritusa.


Apáczai Csere János-díjban részesült Dr. Hannus István, az SZTE TTIK Alkalmazott és Környezeti Kémiai Intézetének professor emeritusa és Dr. Waldhauser Tamás, az SZTE TTIK Algebra és Számelmélet Tanszék egyetemi docense.


Trefort Ágoston-díjat kapott Révész Gábor kollégium igazgató (Semmelweis Kollégium és Apáthy István Kollégium).


Miniszteri Elismerő Oklevéllel jutalmazták Dr. Gyurcsik Bélát, az SZTE TTIK Szervetlen és Analitikai Kémiai Tanszékének egyetemi docensét; Dr. Palágyi Kálmánt, az SZTE TTIK Képfeldolgozás és Számítógépes Grafika Tanszék egyetemi docensét, és Dr. Vinkó Tamást, az SZTE TTIK Számítógépes Optimalizálás Tanszék egyetemi docensét.


Oktatói Szolgálati Emlékéremben részesült Dr. Bálintné Dr. Tóth Ágnes, az SZTE BTK Régészeti Tanszékének egyetemi docense; Dr. Barna Gábor, az SZTE BTK Néprajzi és Kulturális Antropológiai Tanszék professor emeritusa; Dr. Bucsi Imre, az SZTE TTIK Szerves Kémiai Tanszékének nyugalmazott egyetemi docense; Dr. Bukta Katalin, az SZTE BTK Angol-Amerikai Intézet nyugalmazott adjunktusa; Fűzné Dr. Kószó Mária, az SZTE JGYPK Tanítóképző Tanszék főiskolai docense; Dr. Körmöczi László, az SZTE TTIK Ökológiai Tanszékének egyetemi docense; Dr. Marjanucz László, az SZTE BTK Modernkori Magyar Történeti Tanszék nyugalmazott egyetemi docense, Dr. Pihurik Judit, az SZTE BTK Történeti Segédtudományok Tanszék nyugalmazott egyetemi docense; Dr. Ressné Dr. Ivanics Mária Rozália, az SZTE BTK Altajisztikai Tanszék professor emeritája és Dr. Serfőző Zoltán, az SZTE BTK Történeti Segédtudományok nyugalmazott adjunktusa.


SZTEinfo

Friss hírek RSS

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

Kövess minket