Bezár

Hírarchívum

pexels-jody-parks-4668487

„Kapcsolj ki” az SZTE Mozdulj új kihívásával!

„Kapcsolj ki” az SZTE Mozdulj új kihívásával!

2020. november 17.
1 perc

Ismét sportos kihívást indított az SZTE Sportközpontja. A „Kapcsolj ki” – SZTE Mozdulj! kihívás célja, hogy önálló testmozgásra hívják az egyetemi hallgatókat. A sportos fiatalok bármilyen edzésformát választhatnak, a teljesítményről a CooSpace-re kell feltölteni a képernyőfotókat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

 „Kapcsolj ki, mozdulj az egészségedért!” mottóval hívja és ösztönzi önálló testmozgásra a Szegedi Tudományegyetem hallgatóit az SZTE Sportközpontja.


A hallgatók szinte bármilyen mozgásformát választhatnak, a cél, hogy eddzenek otthon. Lehet például jógázni, ugrókötelezni, lépcsőzni, sajáttestsúlyos gyakorlatok végezni, de akár táncolni is. Természetesen beltéri és kültéri eszközök használatára is lehetőség van: szobabicikli, bicikli, görkorcsolya is terítékre kerülhet. De, aki futni, vagy csak sétálni szeretne, arra is lehetőség van.


A sportolni vágyó hallgatóknak annyi a dolguk, hogy applikáció vagy sportóra segítségével mérjék az elégetett kalória mennyiségét, erről készítsenek egy képernyőfotót, amelyet a CooSpace „Kapcsolj ki! 2020/21. I. félév” alszíntérben létrehozott vizsgateszthez kell feltölteni.


A képernyőfotók feltöltésére 2020. december 13-ig van lehetőség, az adott heti teljesítményeket pedig minden hét végéig kell feltölteni.


Jelentkezési útmutató itt található:



Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek