SZTE Info

Virtus201912.15-01.14

Innovációmenedzsment képzéssorozat kis- és középvállalkozások számára

Innovációmenedzsment képzéssorozatot indít a Szegedi Tudományegyetem a térség kis- és középvállalkozásai számára, mely 2020. március 10-én veszi kezdetét az Egyetem főépületében.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az 5 alkalmas tréningen a szakértők az üzleti gyakorlatban jól hasznosítható tudásanyag formájában vezetik be az érdeklődőket a vállalati KFI projektek hatékony lebonyolításába. A képzést a Glósz és Társa Pénzügyi és Tanácsadó Iroda szakképzett kollégái tartják, akik több éves tapasztalattal, valamint referenciával rendelkeznek a pénzügyi és gazdasági tanácsadás, valamint az innovációs projektek területén.


A tréning ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát az inno@rekt.szte.hu e-mail címre küldött ’jelentkezés_innovációmenedzsment képzés’ tárgyú e-mail küldésével teheti meg.


A részletes programért kattintson ide.


logo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2020. január 27.

Kiemelt_Zolnay_Kriszta

Szeged és London között ingázik: a Richter igazgatósági tagja, multinacionális gyógyszercégeket képviselt a nemzetközi porondon, most a pénz és az egészségügy metszéspontján végez szakértői munkát a Tisza-parti város Kígyó Patikája tulajdonosaként is ismert dr. Zolnay Kriszta. Az SZTE Gyógyszerésztudományi Karán végzett szakemberrel életútjáról beszélgetve megtudtuk, időnként miért kérdezi önmagától: „Ez tényleg velem történt meg?”

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *