Bezár

Hírarchívum

Pályázat egyetemistáknak az Elie Wiesel tanulmányúton való részvételre

Pályázat egyetemistáknak az Elie Wiesel tanulmányúton való részvételre

2020. augusztus 04.
1 perc

Az American Councils Alapítvány 18-26 éves felsőoktatásban tanuló résztvevőket keres bármely tudományterületről az Elie Wiesel Nobel-békedíjas író, aktivista, egyetemi tanárról elnevezett tanulmányútjára. Olyan jelentkezőket keresnek, akiket érdekel a II. világháború, a történelem általában és az emberi jogok, valamint szívesen tennének a közösségükért. Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 9-én éjfél.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A sikeres magyar jelentkezők román és moldovai egyetemistákkal együtt lehetőséget kapnak arra, hogy román, lengyel és magyar helyszíneket bejárva egy tanulmányút keretében tudjanak meg többet a holokausztról, virtuális oktatásban vegyenek részt és az új ismeretek alapján megvalósítsák projektötletüket!


EW_application

 

A részvétel ingyenes és angol nyelven folyik. A magyar egyetemisták részvételét az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége támogatja. Az Elie Wiesel tanulmányút kezdeményezője az American Councils for International Education - Romania, a magyar egyetemisták részvételét a budapesti székhelyű American Councils a Nemzetközi Oktatásért Alapítvány szervezi. A projekt a Centropa Alapítvány közreműködésével valósul meg.

 

Pályázni a személyes adatok megadásával és néhány rövid esszékérdés megválaszolásával ezen a linken lehet.

 

Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 9-én éjfél.

 

További részletek a projektről itt. Érdeklődni a hu@americancouncils.org e-mail címen vagy a +36 30 979 0314 telefonszámon lehet.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek