Bezár

Hírarchívum

Innovatív eszközök a gyártástechnológiát alkalmazó gyártók támogatására

Innovatív eszközök a gyártástechnológiát alkalmazó gyártók támogatására

2019. szeptember 18.
1 perc

Közép-Európa korszerű gyártástechnológiát alkalmazó gyártóit támogatja a Szegedi Tudományegyetem partnerségével megvalósuló ProesperAMnet projekt. A 10 közép-európai projektpartner együttműködésével zajló program fő célja két innovatív online eszköz kifejlesztése és biztosítása az előrehaladott gyártástechnológiát alkalmazó gyártók számára, az ipari szolgáltatások értékesítésének javítása és a sikeresen exportálható szolgáltatások azonosítása érdekében.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

interreg_330x330A ProsperAMnet 'A korszerű gyártástechnológiát alkalmazó gyártók hálózatának szolgáltatási teljesítményének és export eredményeinek fejlesztését' jelenti. A projekt célja, hogy támogassa Közép-Európa korszerű gyártástechnológiát alkalmazó gyártóit (AM-eit), hogy kitűnővé váljanak szolgáltatási területükön.


A verseny és a változó kereslet miatt sok AM egészíti ki ipari szolgáltatásokkal portfólióját. Különösen a kkv-k számára az ipari szolgáltatások eladása és exportálása kulcsfontosságú stratégiai tényező a vállalati érték és a versenyképesség szempontjából. A közép-európai felsőoktatási intézményekből, üzleti támogató szervezetekből, kkv-kból és politikai döntéshozókból álló transznacionális hálózat kiépítésével széles körű tudásbázisra támaszkodva érik el a projekt fő célkitűzéseit. A ProsperAMnet közösen fejleszt két innovatív eszközöt az AM-ek támogatására.


További információ a projekt szeptemberi hírlevelében.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek