Bezár

Hírarchívum

richter_anna_dij

Pályázati felhívás Richter Anna Díjra

Pályázati felhívás Richter Anna Díjra

2019. október 31.
1 perc

Második alkalommal hirdették meg a Richter Anna Díjat, amelyre 2019. november 24-ig lehet pályázni 4 különböző kategóriában. A 4 millió forintos támogatás célja olyan újszerű ötletek támogatása, amelyek az oktatás, a kutatás, a gyógyítás, a gyógyszerészet területein innovatív módon járulnak hozzá az oktatás vagy az egészségügy fejlődéséhez.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A tavalyi évhez hasonlóan idén is meghirdette a Richter Gedeon Nyrt. pályázatát, amelyre 4 különböző kategóriában nevezhetnek az érdeklődők innovatív ötletükkel vagy kutatásukkal. A Richter Anna Díjra a következő kategóriákban lehet pályázni:

- Orvosnő, vagy általa képviselt, maximum 5 fős csapat

- Egészségügyi szakdolgozó nő, vagy általa képviselt, maximum 5 fős csapat

- Gyógyszerész nő, vagy általa képviselt, maximum 5 fős csapat

- Pedagógus/tanár/kutató/hallgató nő, vagy általa képviselt, maximum 5 fős csapat


A pályázatok előválogatásában és a kategóriánként egy díjazott kiválasztásában a Richter Anna Díj öttagú zsűrije aktív szerepet vállal, a nagyközönség pedig online szavazással dönthet majd az ötödik díj sorsáról.

A Richter Anna Díj pályázatot első alkalommal 2018 októberében írták ki, amelyet már akkor is nagy érdeklődés övezett. A közel kétszáz beérkezett pályamű mindegyike figyelemreméltó munkáról tett tanúbizonyságot. A zsűri választása és a közönségszavazat eredményeként 2019 nyarán első ízben öt példaértékű projekt valósulhatott meg a Richter Gedeon Nyrt. 4 millió forintos támogatásával.


A pályázatok feltöltésének módjáról, valamint a legfontosabb információkról, hírekről a Richter Anna Díj hivatalos weboldalán tájékozódhat.

A pályázati feltételekről részletesen itt tájékozódhatnak az érdeklődők.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek