Bezár

Hírarchívum

30._Jubileumi_Kiallitas_COVER
Jubileumi Alma Mater kiállítás a TIK-ben

Jubileumi Alma Mater kiállítás a TIK-ben

2019. október 09.
1 perc

Tizenhét alkotó munkáját, fényképeket, rajzokat, festményeket tekinthetnek meg az érdeklődők az SZTE Alma Mater MÁSkép(p) című kiállítássorozatának jubileumi, harmincadik tárlatán az SZTE TIK kávézójában. Megnyitó október 15-én, kedden 17 órától.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Alma Mater MÁSkép(p) című kiállítássorozata mérföldkőhöz érkezett. Az elmúlt évek során 30 tárlatot mutatott be a szegedi egyetem alumni szervezete az SZTE volt hallgatóinknak, illetve oktatóinak munkáiból. A jubileumi kiállítás az Őszi Kulturális Fesztivál programja. A szervezők így szeretnék megköszönni az eddigi kiállítóknak, hogy alkotásaikat az SZTE Alma Materen keresztül mutatták meg a nagyközönségnek.


Az Alma Mater újítással is készül: a kiállított képeket minden művész egy általa kiválasztott egyetemi egységnek adományozhatja.

A tárlatot Prof. Dr. Görög Márta, az SZTE Állam-és Jogtudományi Kar dékánja, alumni ügyekért felelős rektori megbízott nyitja meg. Közreműködnek a Bartók Béla Művészeti Kar hallgatói


Kiállítók: Balázs Andrea Katalin, Bobkó Anna, Dr. Buzás Norbert, Dr. Dulic Sonja, Farkas Hajnalka, Fenyvesi Anna, Gyeviki János, Korom Fatime, Miskolczi Ágnes, Dr. Nagy Edit, Peták Mária, Szabó - Török Rozália, Szeleczky Noémi, Tóth Alisa, Vainel Gergely Gyula, Vörös Csaba, Wolcz Petra

 


 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek