Bezár

Hírarchívum

nyito_VI_november_veradas_2019

VI. Nagy SZTE Véradás

VI. Nagy SZTE Véradás

2019. november 22.
1 perc

Az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban a Véradók Napján, november 27-én, 8.00 és 15.30 óra között ismételten számítanak az egyetemi polgárok önzetlen segítségére, hogy ezúttal is megmenthessenek legalább 300 életet.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE által szervezett véradások népszerűségét bizonyítja, hogy 2019-ben az SZTE lett az első hazai egyetem, amely elnyerte a „Véradásbarát Felsőoktatási Intézmény” címet.


A rendezvényre szeretettel várnak minden eddigi és leendő véradót a TIK-ben előzetes időpontfogalással, de egyaránt számítanak a foglalás nélkül érkező donorok jelentkezésére is. Időpontfoglalás ide kattintva lehetséges.


A sikeres véradók az ajándékcsomag mellett ráadásként az Izometria felajánlásából egy kupont is kapnak, amely beváltható egy aerobic vagy konditermi edzésre.


VI_november_veradas_2019


A rendezvény részét képezi a Vöröskereszt kampányának is, a kampánnyal és az értékes ajándékokkal kapcsolatos releváns információk itt találhatóak.


A véradáshoz szükséges okmányok: lakcímkártya, arcképes igazolvány és TAJ-kártya. Véradás előtt érdemes reggelizni és sok folyadékot inni.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek