Bezár

Hírarchívum

IMG_6378

Újra bővült az SZTE+ bronz fokozatát teljesítők csapata

Újra bővült az SZTE+ bronz fokozatát teljesítők csapata

2019. november 11.
1 perc

November 5-én 24 fő vehette át az SZTE+ program bronz fokozatának teljesítéséért járó oklevelet a Rektori hivatalban Szakál Péter oktatási igazgatótól, aki köszöntő beszédében a Supernem együttes dalcímeinek felhasználásával írta le, mit is jelent a program. Ekkor még a jelenlévők nem sejtették, hogy miért pont ezeket a dalokat építette bele beszédébe.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A szervezők most is próbáltak elszakadni a hagyományos ünnepi formától, és az oklevélátadásba is belevinni egy kis pluszt, ezért néhány játékkal készültek a résztvevők számára. Azért, hogy az este még inkább VIP élmény legyen, a játékba beszállt a Supernem zenekar két tagja, majd az egész csapat részt vett a Supernem koncerten a JATE Klubban.

 

A bronz fokozat izgalmasabbnál izgalmasabb feladatokkal vár mindenkit továbbra is, hogy szuper élményekre és tapasztalatokra tehessenek szert a hallgatók. A program sikerességét az is igazolja, hogy 2298 feladatot már teljesítettek.


galeria_SZTE_plusz
Képgaléria a rendezvényről

 

Az SZTE+ programhoz bármikor lehet csatlakozni, a kihívások hétről hétre bővülnek. Sőt, az ezüst kihívások is teljesíthetőek, így a vizsgajelentkezéskor már élvezheted az ezüst fokozat előnyeit: hamarabb nyílik meg számodra a felület.


Ha Te is szeretnél a VIP csapat tagja lenni, legyél ott, ahol a fontos dolgok történnek, és hozd ki a legtöbbet a tanulmányaidból. További részletek itt.


Fotó: Bobkó Anna

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek