Bezár

Hírarchívum

klaszter

A Mezőgazdasági Kar az Agrárinformatikai Klaszter tagja lett

A Mezőgazdasági Kar az Agrárinformatikai Klaszter tagja lett

2019. november 14.
1 perc

Az Agrárinformatikai Klaszter megtartotta 2019-es éves közgyűlését, ahol 5 új taggal – köztük a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karával – bővült a szervezet.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az Agrárinformatikai Klaszter workshoppal egybekötött 2019. évi közgyűlését október 21-én tartották, amelyet a Kárpát EXPOrt gazdasági kiállítás és konferencia kísérőrendezvényeként szerveztek meg a Millenáris Parkban. Ezúttal rendhagyó ülésre invitálták tagjaikat, nemcsak azért, mert a Klaszter októberben ünnepelte megalakulásának 5. évfordulóját, hanem a DJP Digitális Agrár Stratégia elfogadása is megtörtént.


A Klaszter elnökének, Gombos Szilárdnak köszöntőjét követően Erős Veronika, klasztermenedzser mutatta be a jelenlévőknek az éves munkaterv és költségvetés végrehajtásáról előterjesztett beszámolót, majd a résztvevők véleményezték az anyagot. Végül a Transfarm 4.0 c. nyertes nemzetközi pályázat került napirendere, ezt követően pedig workshoppal zárult az esemény a klasztertagok kéréseinek, javaslatainak összegyűjtése céljából.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek