SZTE Info

KT_valasztas

Érvényes és eredményes a 2019. évi Közalkalmazotti Tanács választás

A 2019. évi Közalkalmazotti Tanács választás 2019. február 27-én 16 órakor lezárult. A Választási Bizottság e napon összeszámolta a szavazatokat, az aktív dolgozói részvételnek köszönhetően érvényes és eredményes volt a választás.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A választás főbb adatai számokban: a választás időpontjában az SZTE szavazásra jogosult dolgozói létszáma 8041 fő, a szavazólapok összeszámlálása alapján a VáB megállapította, hogy 4920 egyetemi dolgozó élt a szavazati jogával. A választás érvényes, mivel a szavazásra jogosultak több mint fele szavazott.

 

A Szegedi Tudományegyetem Közalkalmazotti Tanácsának rendes tagjai az érvényes szavazatok sorrendje alapján:

 

Dr. Ágoston Zsuzsanna

SZETESZ

4239 szavazat

Dr. Siska Andrea

SZETESZ

4032 szavazat

Tóthné Dr. Pölös Anna

FDSZ

4015 szavazat

Dr. Magony Sándor

SZETESZ

3969 szavazat

Terhes Anita

SZETESZ

3965 szavazat

Kosztáné Dr. Valicsek Erzsébet

SZETESZ

3950 szavazat

Dr. Szegesdi Ilona

SZETESZ

3900 szavazat

Nagy Zoltán Péter

egyéni jelölt

3892 szavazat

ifj. Dr. Regdon Géza

SZETESZ

3879 szavazat

Rossu Balázs Roland

egyéni jelölt

3861 szavazat

Annus Gábor

FDSZ

3821 szavazat

Illésné Pál Erzsébet

egyéni jelölt

3797 szavazat

Csorba Csilla

egyéni jelölt

3796 szavazat

 

A Szegedi Tudományegyetem Közalkalmazotti Tanácsának póttagja:

 

Molnárné Oroszi Andrea

SZETESZ

3500 szavazat

 

A Munka Törvénykönyvének 244.§ (4) bekezdése alapján a Közalkalmazotti Tanács 5 éves megbízatása a választási jegyzőkönyv közzétételét követő munkanapon kezdődik. Erre figyelemmel a Választási Bizottság a 2019. évi Közalkalmazotti Tanács választás eredményét rögzítő jegyzőkönyvét az SZTE központi honlapján („SZTE Közalkalmazotti Tanács választás 2019.” menüpont) 2019. év március 1. napján közzétette.


Korábban írtuk:

Szavazzon a Közalkalmazotti Tanács megválasztására február 25. és 27. között!

Közalkalmazotti Tanács választás: eredményes a jelölési forduló

Közalkalmazotti Tanács választás: jelölési forduló 2019. január 7–21. között

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2019. december 02.

Kiemelt_Hernadi_Klara_1

A nyugati világban a mezőgazdaság, valamint a 3. világban például a textilipar szennyező anyagait képes kiszűrni az édesvizekből az a berendezés, amelynek a prototípusát az SZTE Alkalmazott és Környezeti Kémiai Tanszéken a dr. Hernádi Klára professzor irányításával dolgozó csapat, az indiai Amity Egyetemmel közösen, fejlesztette ki.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *

 • január 29. 13:00 - 30. 16:30
 • február 1.
  10:00 - 13:00
 • február 4.
  18:00 - 19:00
  "Boldizsár Ildikó és a Metamorphoses Meseterápiás Egyesület csatlakozott a Művészek a klímatudatosságért csoporthoz, és vállalták, hogy összegyűjtik a világ népmesekincséből azokat a meséket, amelyek a teremtett világ iránti felelősségről, az ember ezzel kapcsolatos feladatairól szólnak, hogy segítsenek a szülőknek, pedagógusoknak és mindnyájunknak a tudatosításban. Olyan meséket adnak közre, amelyekben az ember még harmóniában élt a természettel, és tudta, hogy mit kell tennie, hogy ez így maradjon. Olyan meséket, amelyekben az ember tiszteli a fákat, növényeket, állatokat, és szót ért velük - összhangban léteznek vagy törekszenek rá egy-egy konfliktus után. Olyan meséket, amelyekben a teremtett világ szépsége megmutatkozik, és az ember ennek örülni tud, érzi a felelősségét. És olyan meséket is, amelyekben ezt nem érzi, aztán baj lesz belőle... De még van visszaút, megbocsátás, egy utolsó lehetőség."
  Jegyár: kedvezményes 2.000 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.800 Ft. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot! Jegyek november 11-től kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/category/entry-ticket weboldalon.
  Az SZTE Mentor(h)áló 2.0 projekt programja
 • február 7.
  10:00 - 16:00
 • február 8.
  09:00 - 14:00