Bezár

Hírarchívum

Trisha_OHehir

Fogászati konferencia a TIK-ben

Fogászati konferencia a TIK-ben

2019. május 06.
1 perc

A Magyar Fogorvosok Egyesülete 2019. május 9-11. között Szegeden rendezi meg Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban című konferenciáját, számtalan nemzetközi szaktekintély részvételével az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


A konferencia hét országból érkező tíz világhíres előadója a fogászat számos területét képviseli a parodontológiától az esztétikai fogászaton át a gyermekfogászatig. Az idei év a kettős nyitás jegyében két különlegességet is tartogat: igyekeznek bemutatni a közönségnek, a szakma jellegzetességeit a távoli országokban. Az előadók majdhogynem fele Dél-Amerikából érkezik, ezen felül egy különleges meghívott előadó érkezik Kínából. Az érdeklődő közönség kínai fogászati kiállítókat is találhat majd a kiállítótéren.


SymposiumSzegedMajus


A konferencia 14 éves múltra tekint vissza, mely idő során egy kerekasztal-beszélgetésből nemzetközi továbbképző rendezvénnyé nőtte ki magát. 2019-re majdhogynem 700 szakembert várnak, akik Magyarország minden tájáról, illetve a környező és igen távoli országokból érkeznek, hogy a fogorvostudomány legfrissebb kutatásairól, azok gyakorlati felhasználásáról értesülhessenek.


A konferenciáról további információ elérhető itt és itt.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek