Bezár

Hírarchívum

III. Móra Interdiszciplináris Konferencia

III. Móra Interdiszciplináris Konferencia

2019. december 04.
1 perc

Móra Interdiszciplináris Kárpát-medencei Szakkollégiumi Konferenciát tartanak december 6. és 8. között az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiumban. A háromnapos rendezvényen több mint 100 hallgató mutatja be munkáját.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A napokat tematikusan állították össze, december 6-án, pénteken a természettudományi, szombaton a bölcsészettudományi, vasárnap a társadalomtudományi szekció előadásait hallgathatják meg az érdeklődők. Szó lesz – többek között – a Magyar Néphadsereg légi és rádió felderítő tevékenységéről, a német emigrációs társaságokról, a római éremképekről, a kora újkori angol kereskedőtársaságokról, a klímapolitikáról, Kárpátalja turizmusáról, a nanoméretű száraz porinhalációs készítmények fejlesztéséről, az iskolai zaklatásról, a mainstream popzenéről, a házasság jogi szabályairól, a cyberbullying aktuális kérdéseiről és az okostelefonfüggőségről is.


A konferencián az SZTE szakkollégistái mellett az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, a Babeş–Bolyai Tudományegyetem, az Újvidéki Egyetem, a Szent István Egyetem, a Károli Gáspár Református Egyetem és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatói is részt vesznek.


A részletes program itt elérhető.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek