Bezár

Hírarchívum

nyito_MKB

Együttműködési megállapodást írt alá az MKB Bank Zrt. és a Szegedi Tudományegyetem

Együttműködési megállapodást írt alá az MKB Bank Zrt. és a Szegedi Tudományegyetem

2018. szeptember 04.
2 perc

Kedvezményes számlavezetési csomagot és egyéb banki konstrukciókat vehetnek igénybe a Szegedi Tudományegyetem munkavállalói annak az együttműködési megállapodásnak köszönhetően, amelyet 2018. szeptember 4-én írt alá az SZTE vezetése és az MKB Bank Zrt. képviselői.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

- Kormányzati akarat, hogy az egyetem ne csak a térség oktató, kutató és gyógyító központja legyen, de gazdasági ereje is – mutatott rá dr. Fendler Judit, az SZTE kancellárja, aki hozzátette: a piaci kapcsolatokat erősíteni kell, ehhez egy lépés az MKB Bank Zrt-vel kötött együttműködési megállapodás. Ennek révén az SZTE munkavállalói kedvezménye számlavezetési csomagot vehetnek igénybe. A lakossági együttműködés azonban távolra tud mutatni, és további együttműködési lehetőségekhez nyithatja meg az utat, hiszen az SZTE vállalkozó egyetem is, amely manapság is több spin-off céget indít el, így ezeken a területeken is van tere az együttműködésnek.


IMG_6423

Képgaléria az együttműködési megállapodás aláírásáról


Dr. Balog Ádám, az MKB Bank Zrt. vezérigazgatója elmondta: a pénzintézet Magyarországon, magyar menedzsmenttel működő bank, amelynek fontos az ország gazdasági helyzete is. A mostani megállapodás egy lakossági termékről szól, ennek aláírását az első lépésnek tekintik, amely lehetőséget nyújt arra, hogy minél gyümölcsözőbb kapcsolatot alakítsanak ki az egyetemmel és az SZTE körül mozgó vállalkozásokkal.


IMG_6430

Az együttműködési megállapodást Dr. Fendler Judit, az SZTE kancellárja, Prof. Dr. Rovó László, az SZTE rektora, Dr. Balog Ádám, az MKB Bank Zrt. vezérigazgatója és Dr. Csapó András, az MKB Bank zrt. vezérigazgató helyettese írta alá.


SZTE-Info

Antal Éva Eső

Fotó: Bobkó Anna

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek