Bezár

Hírarchívum

A Szent-Györgyi Tanulmányi Verseny bronz fokozatú támogatója az Egis Gyógyszergyár

A Szent-Györgyi Tanulmányi Verseny bronz fokozatú támogatója az Egis Gyógyszergyár

2018. november 27.
1 perc

Az Egis Gyógyszergyár Zrt. céljai között szerepel a természettudományos oktatás támogatása, a kiváló hallgatói teljesítmények méltó elismerésének elősegítése. A társaság idén is kiemelten támogatja az SZTE Szent-Györgyi Tanulmányi Versenyt.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem és a Pro Talentis Universitatis Alapítvány hetedik alkalommal hirdette meg a Szent-Györgyi Tanulmányi Versenyt. Az SZTE Szent-Györgyi Tanulmányi Verseny több tudományterületet érintve az egyetem egykori rektora, a Nobel-díjas tudós gazdag életművéből merít. A tanulmányi verseny feladatai fizika, kémia és biológia tárgyú kérdéseket tartalmaznak, különös tekintettel az idei év fő témájára: Szent-Györgyi és munkássága, valamint fiziológiai és orvostudományi Nobel-díjasok 2013-2017 között.


EgisA verseny szponzorainak támogatásával díjazzák a döntős csapatokat, valamint a kreatív kategóriák győzteseit. A verseny bronz fokozatú támogatója az Egis Gyógyszergyár.


A társaság költi az egyik legnagyobb összeget – több mint évi 13 milliárd forintot – kutatásra és fejlesztésre a régió iparvállalatai közül. A vállalat elkötelezett a szakmai tudás, a minőségi ismeretek és készségek megszerzése és a megszerzett tudás megosztása iránt egyaránt. Céljai között szerepel a természettudományos oktatás támogatása, a kiváló hallgatói teljesítmények méltó elismerésének elősegítése. A társaság büszke arra, hogy a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Tanulmányi Verseny egyik támogatójaként hozzájárulhat a verseny sikeréhez.


További információ: Egis Gyógyszergyár Zrt.


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek