Bezár

Hírarchívum

kiemelt_MK_TDK

Őszi Tudományos Diákköri Konferencia a Mérnöki Karon

Őszi Tudományos Diákköri Konferencia a Mérnöki Karon

2018. november 27.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán 2018. november 21-én tartották meg az őszi Tudományos Diákköri Konferenciát. Ez alkalommal hét szekcióban mérték össze a versenyzők tudásukat: élelmiszertechnológia, élelmiszertudomány és környezet-biotechnológia; műszaki és ökonómia tárgykörben.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A szakmai zsűri és a szekció titkárok lelkiismeretes munkáját emléklap adományozásával ismerte el a Mérnöki Kar dékánja, Dr. habil. Bíró István. A rendezvény támogatója az SZTE MK Hallgatói Önkormányzata és a Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub, valamint a Bonafarm Csoport volt. Mialatt a zsűri eredményére vártak a vendégek, Prof. Dr. Véha Antal invitálására részt vehettek a Dr. Horváth Károlyról elnevezett terem ünnepélyes avatóján.


A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karának Hallgatói Önkormányzata biztosította a díjazottaknak a pénzjutalmat. Ezek átvételének módjáról a Mérnöki Kar Hallgatói Önkormányzatának alelnöke, Laurinyecz Nóra tájékoztatta a versenyzőket.

A díjakat a helyezettek a Mérnöki Kar dékánjától, Dr. habil. Bíró Istvántól vették át. A Dr. Huszka Tibor Élelmiszeripari Szakmai Klub és a Bonafarm Csoport különdíjait Bencsik Dóra tanársegéd adta át.


MK_TDK_2018
Csoportkép a díjazottakkal az SZTE MK őszi Tudományos Diákköri Konferenciáján
Fotó: Dani Géza


A díjkiosztó ünnepség végén Joóné Muhi Piroska, a Tudományos Diákköri Tanács titkára a maga és a TDT elnöke, Dr. habil. Zsótér Brigitta nevében gratulált a versenyzőknek és a felkészítő tanáraiknak, valamint megköszönte a zsűri, a TDK szervezésében résztvevő kollégák, demonstrátorok, HÖK képviselők fáradságot nem ismerő, áldozatos munkáját.


TDKkisképek.zipTovábbi fényképek az alábbi galériában érhetők el.

Fotók: Dani Géza


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek