Bezár

Hírarchívum

alumni_uni1

Videón az Alumni Uni - Tudásműhely első előadása

Videón az Alumni Uni - Tudásműhely első előadása

2018. május 08.
2 perc

Aki lemaradt az SZTE Alma Mater Alumni Uni - Tudásműhely első előadásáról, az már videó formában is megtekintheti. A sorozat a közösségi média használatához kapcsolódó adatvédelem témájával folytatódik, május 17-én.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Alma Mater telt házzal indította az Alumni Uni – Tudásműhely című rendezvénysorozatát a Campus Beer&More emeleti termében, április 18-án. Első előadásuk témája (Pár)kapcsolataink a net hálójában volt. Az évtized egyik legmeghatározóbb változásait kétségkívül a közösségi média és az okos eszközök hozták. A téma számos vitát generál: összeköt, vagy széthúz minket? A kapcsolataink javára, vagy kárára válik? Sákovics Diana (Dívány főszerkesztője) és Z. Karvalics László (SZTE BTK oktatója) válaszolta meg egy-egy remekbeszabott előadásban az ezzel kapcsolatos kérdéseket. Az előadók arról beszélgettek, hogy milyen hatással van az emberi kapcsolatainkra, ezen belül is párkapcsolatainkra az információs társadalom, illetve a közösségi média.

Az előadás itt megtekinthető:



A sorozat második előadásának fókuszában szintén a közösségi média áll, viszont más aspektusból folytatódik a vizsgálódás, együtt gondolkozás. A téma: A közösségi média használata bár pénzbe nem kerül, mégsem ingyenes: a legszemélyesebb adatainkkal és információinkkal fizetünk érte. De vajon mennyit árulunk (el) magunkból?


alumni_uni2


A következő alkalom tehát 2018. 05. 17. 18:00-as kezdéssel a Campus Beer&More-ban. Az előadásról bővebb információ itt elérhető.

Az előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött (maximum 100 főt tudnak fogadni). Helyfoglalás az iroda@sztealmamater.hu e-mail címen.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek