Bezár

Hírarchívum

Olimpiai imázsfilmek a KOPAJ-ra

Olimpiai imázsfilmek a KOPAJ-ra

2016. november 03.
1 perc

A KOPAJ a Károlyi Kollégium legnépszerűbb éves rendezvénye, a szintek lakói mérik össze ügyességüket, tudásukat a vetélkedőn. Idén előzetes feladatként a csapatok azt kapták, hogy forgassanak a hazánkban megrendezendő olimpiát népszerűsítő videót, hiszen Magyarország is indult a 2024-es világjátékok rendezési jogáért, és Szeged is helyszín lenne.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Kollégiumi Pajkosságokra készült filmekből már több alkotást feltöltöttek a csapatok az egyik videomegosztó portálra. A tematikájuk nagyjából ugyanaz: vélt vagy valós olimpiai sportágakat mutatnak be, valamint a városról igyekeznek turistacsalogató képeket mutatni.

 

Az 1. emeletiek filmjének főszereplője Szegedi Balázs, aki minden sportágban remekül teljesít. Igaz, a kapadobás még nem olimpiai sportág, de lehet, hogy az ő kedvéért a következő világjátékokon már az lesz.


A 9. szinten lakó hallgatók olimpiai imázsvideójában szintén új sportágak szerepelnek, mint például a Szegeden egyébként igen népszerű villamos után futás, és a nem annyira elterjedt villamoskapaszkodón húzódzkodás és fekvőtámasz idős utas bevonásával. Van még kosárlabdázás a Dóm téren és pizzaevő verseny. A szlogenjük: Mert Szegeden mindenkiből lehet győztes.


A 7. emelet imázsvideójában legnagyobb örömünkre már szerepel az olimpiai láng is, és ebben a videóban szerepelnek a lovas számok is, meglehetősen eredeti módon.


Az 6. emeletiek imázsvideója szintén sokat megmutat a városból, és ebben is található új olimpiai versenyszám, méghozzá gyermekkorunk kedvence, a kő-papír-olló.


A 3. emeleten lakó kollégisták szintén az olimpiai sportágakból szemezgettek, Szeged ikonikus helyszínein forgatva a jeleneteket. Az ő videójukat már az egyik országos bulvárlap is felfedezte magának.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek