karrier_napok_logo SZTE Állásbörze 2024.04.23.

Thermo Fischer Scientific


Thermo Fisher Scientific
 
0 0 0
orvosi eszközök és laboratóriumi felszerelések gyártása

A személyzeti ügyekért felelős személy elérhetősége:
Lipták Jácint
:+36 70 855 0510
Amerikai központú cég, a fő profil az orvosi eszközök és laboratóriumi felszerelések gyártása. Dinamikusan növekszik, nagyon erős a research and development részlegünk. Amit tudni érdemes a közelmúltból, hogy a Thermo Fisher volt az első cég a világon, amelyik lépett a COVID elleni harcban. A világjárvány kitörése óta 5 különböző COVID tesztet fejlesztett ki a cég, és heti szinten kb 20 millió tesztet gyártunk Amerikában. 
Világszinten már több, mint 100 000 munkavállalóval rendelkezik, és mivel egy ekkora cégről van szó, létrehoztak 3 üzlettámogató központot. Az egyik Costa Ricában van, itt az amerikai térséget támogatják, a másik Skóciában, Paisleyben a harmadik pedig Budapesten található. 
A budapesti irodáról érdemes tudni, hogy 2018-ban nyílt, jelenleg több, mint 800 munkavállalóval dolgozunk. Megtalálhatóak a a klasszikus üzlettámogató funkciók Finance (accounts payable, accounts receivable, General Ledger accounting,) Customer Care, IT, Enabling funcitons, Procurement stb. Ahonnan szinte egész Európát támogatjuk.
Informatikai/Gazdasági/Egyéb
0
online
Aktuális állásajánlatok
Pozíció megnevezése Tapasztalati szint Szükséges nyelvtudás Szükséges végzettség Munkavégzés helye
- gyakornoki pozíció angol -