Táncos versenysportolói kikérő
Követelmény

Kikre vonatkozik a táncos versenysportolói kikérő?

Kurzus felvételének feltétele: Az XT0011-VeTKik_22/23_I kódszámú – „Táncos versenysportolói kikérő” néven futó kurzust a 2022/20023-as tanévtől kezdve csak és kizárólag azok a versenytáncos hallgatók vehetik fel, akik több éve táncolnak, versenyeznek és fellépésekre is járnak, illetve versenyeredményeik vannak.

Teljesítés menete

 

A kurzusra feljelentkezett hallgatóknak formanyomtatványon kell benyújtani a kérelmet.

Leadási határideje: 2022. szeptember 30. péntek 23:55.

 

  1. lépés: A nyomtatványt/ kikérőt le kell tölteni és ki kell nyomtatni! A nyomtatvány, kikérő a Sportközpont honlapjáról tölthető le: https://u-szeged.hu/sportkozpont/kikerok-technikai/dokumentumok
  • 2. lépés: Ki kell tölteni az igazoló lap felső részén kért adatokat, majd az illetékes egyesület vezetőjével alá kell íratni és le kell pecsételni is!
  • 3. lépés: Bescannelve, illetve megfelelő minőségű fotó készítése esetén lefotózva a teljes A/4-es lapot fel kell tölteni a kurzushoz tartozó Coospace szintér feladatbeadás felületére. Feltöltési határidő: 2022. szeptember 30. péntek 23:55.
  1. lépés: Engedélyezés esetén a félév vége előtt ismét le kell igazoltatni a kikérőt az illetékes tánctanárral, hogy valóban járt edzésre, versenyre az adott félévben. A félév végén beadott dokumentumok is csak pecséttel fogadhatóak el!! Mellékelni kell a versenyről, táncversenyekről/versenyeredményekről szóló igazolást, igazolásokat is - szintén lepecsételtetve! Mindezeket a dokumentumokat a félév végén online kell benyújtaniuk a CooSpacen keresztül legkésőbb 2023. január 22. vasárnap 23:55-ig


Csak ez alapján tudjuk elfogadni a félévet!

 

 

Kurzuskód:

XT0011-VeTKik_22/23_I – Táncos versenysportolói kikérő

 

Minősítés:

Aláírva - Megtagadva

 

Felelős tanár:

Szabó Andrásné

 

 Email cím:

szabo.andrasne@szte.huA nyomtatvány, kikérő letölthető itt!!!

 

GYAKORI KÉRDÉSEK a teljesítéssel kapcsolatban


  • Mindkét félévet teljesíteni szeretném ezzel a kikérővel?

Ha mindkét félév kritérium testnevelés kurzust szeretné ilyen módon elfogadtatni, két különböző szemeszterben kell felvennie a kurzust. Az ügyintézés online történik a CooSpace rendszeren keresztül.