Skip to content

Elmarad!

Egy nem túl vidám, de felelősségteljes döntést szeretnénk veletek közölni. A Vaddisznó Kupa népszerűségére, az akadályverseny jellegéből adódó fizikai kontaktusra ,illetve a jelenlegi Covid szabályozásra (194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete), melynek értelmében 500 fő feletti sportesemény esetén speciális szabályok vonatkoznak a rendezvényre, a Vaddisznó Kupa elhalasztása mellett döntöttünk.  

Ennek ellenére ne keseredjetek el,  mert a célunk egy olyan új időpont megjelölése, amikor már biztos lesz a verseny megrendezése korlátozó körülmények nélkül, így mindenki számára elérhető lesz a Vaddisznó Kupa, senkit se kell kihagyjunk ebből a remek mókából.

A tervezett új időpont 2022 tavaszára várható, a formaidőzítést ennek megfelelően tervezzétek. Az online nevezést leállítottuk, a benevezett résztvevőket hamarosan emailben értesítjük a tudnivalókról.

vaddiszno_final

GYERE ÉS PRÓBÁLD KI MAGAD A FELÉPÍTETT AKADÁLYON!

Regisztrálj a szeptemberi versenyre és nyerd meg az értékes ajándékok* valamelyikét!

Esemény információ

Verseny időpontja: 2021. szept. 25.
Cím: 1134 Budapest Dózsa György út 53.

Versenyszámok:  Pálya kipróbálás 25’

  1. futás
  2. lézer lövészet
  3. OCR akadály
  4. sáros árok, makk keresés

Nevezési díjak és határidő

Belőpőjegy: 2500 HUF / db egyetemisták részére
Nem egyetemi polgárok részére: 5000 HUF/ db

Mit tartalmaz a nevezési díj?

  • részvételt a versenyen
  • időmérést
  • frissítő italt
  • orvosi felügyeletet
  • befutócsomagot
  • célba érkezőknek érem

Regisztráció

Regisztrálni az alábbi linken lehetséges:

https://www.e-nevezes.hu/hu/entry/guest_entry/174

Pályaismertető

A Vaddisznó Kupa ötvözi az Amerikai Egyesült Államokban népszerű egyetemi bulifutás, valamint a Spartan Race és a Legion Run elnevezésű versenyek, illetve az Exatlon és a Ninja Warrior című televíziós műsorok élményeit. Szabadtéri sportnap terepfutással és akadálypálya teljesítésével, egyetemi-főiskolai csapatok részvételével, ver[1]senykeretek között, ugyanakkor fesztivál-jelleggel, zenei és sport tematikájú kísérő programokkal. A verseny rövid körpályán kerül lebonyolításra, ahol a gyorsaság, a fizikai állóképesség és a helyzet felismerés is maximális szerepet kap. A kb. 300m hosszú katonai kiképző pályát 5 akadály nehezíti, köztük az ismertebb OCR akadályok mellett a nehezebb, technikásabb feladatok is próbára teszik a versenyzőket. A lézer lövészet egyszerűnek tűnhet, de a magas rámpák igazi kihívást tartogatnak a legkeményebb versenyzők számára.