Egyéni sportolói kikérő


Követelmény

Kikre vonatkozik az egyéni sportolói kikérő?

Kurzus felvétele: Az XT0011-SPEK kódszámú - "Egyéni sportolói kikérő" néven futó kurzust azok az igazolt / egyesületi szinten sportoló személyek vehetik fel, akik Szegeden, illetve annak vonzáskörzetében (80-100 km) több éve sportolnak (min 3-5 év).

 

 

Teljesítés menete

 

 

 

 

 

A kurzusra feljelentkezett hallgatóknak formanyomtatványon kell benyújtani a kérelmet.

Leadási határideje: 2021. október 3. vasárnap 23:55.

 

  1. lépés: A nyomtatványt/ kikérőt le kell tölteni és ki kell nyomtatni!

 

A nyomtatvány, kikérő letölthető itt!!!

 

  • lépés: Ki kell tölteni az igazoló lap felső részén kért adatokat, majd az adott egyesület vezetőjével / edzőjével alá kell íratni és le kell pecsételni!
  • lépés: Bescannelve illetve megfelelő minőségű fotó készítése esetén lefotózva fel kell tölteni a kurzushoz tartozó coospace szintér feladatbeadás felületére. Feltöltési határidő október 3. vasárnap 23:55.

 

  1. lépés: Engedélyezés esetén a félév vége előtt ismét le kell igazoltatni a kikérőt az edzővel, hogy valóban járt edzésre az adott félévben és mellékelni kell hozzá két jegyzőkönyvet azokról a mérkőzésekről/ megmérettetésről/ versenyekről, amelyeken rész vett.

Mindezeket a dokumentumokat online kell benyújtaniuk a 2022 január 9. vasárnap 23:55ig!

 

Csak ez alapján tudjuk elfogadni a félévet!

 

 

Kurzuskód:

XT0011-SPEK – Egyéni sportolói kikérő

 

Minősítés:

Aláírva - Megtagadva

 

Felelős tanár:

Szász Róbert

 

 Email cím:

szasz.robert.peter@szte.hu


A nyomtatvány, kikérő letölthető itt!!!

 


GYAKORI KÉRDÉSEK a teljesítéssel kapcsolatban


  • Mindkét félévet teljesíteni szeretném ezzel a kikérővel?

Ha mindkét félév kritérium testnevelés kurzust szeretné ilyen módon elfogadtatni, két különböző szemeszterben kell felvennie a kurzust. Az ügyintézés online történik a CooSpace rendszeren keresztül.

 

  • Konditerembe járok rendszeresen edzeni, ezzel kiválthatom pl. edzésnapló bemutatásával a kötelező testnevelés kurzus(oka)t?

Nem, csak igazolt sportolók részére biztosítunk erre lehetőséget, akik a rendszeres edzéslátogatás mellett mérkőzésekre/versenyekre/fellépésekre is járnak, és ezt igazolni is tudják.