Klinikai Vizsgálatokat Koordináló Iroda

Annak érdekében, hogy a klinikai vizsgálatok a koronavírus járvány miatt kialakult helyzetben is a lehető legbiztonságosabban folyhassanak, a Szegedi Tudományegyetem új szabványműveleti előíratokat vezetett be az egészségügyi veszélyhelyzet idejére. Ezen szabványműveleti előíratok itt letölthetőek.


2021. november 16-tól a 3/2021. kancellári utasítás alapján szponzorált klinikai vizsgálat csak egyszerződéses formában köthető! letöltés


Az új GCP vizsgálóhely (6720 Szeged, Korányi fasor 9. Kis Oktatási Épület, külön oldalsó bejárat) elérhetőségei:
Széllné Andóczki Mónika 06 70 634 5556 vagy 5068-as belső melléken.A 2021. évi XXIII. törvény szerint a Szegedi Tudományegyetem általános jogutódlással átalakult. A korábban központi költségvetési szerv jogállású Szegedi Tudományegyetem 2021. augusztus 1-től a Szegedi Tudományegyetemért Alapítvány fenntartásába került, és a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítvány fenntartásában egyéb közhasznú szervezetként működik tovább.

A Szegedi Tudományegyetem 2021. augusztus 1-től hatályos pénzügyi és statisztikai adatai az Egyetem honlapján elérhetőek: https://u-szeged.hu/gsz/szte-altalanos-penzugyi-es-statisztikai-adatai címen.Szeretettel köszöntjük Önt a Szegedi Tudományegyetem Klinikai Vizsgálatok Koordináló Iroda honlapján.

A honlap a Szegedi Tudományegyetemen folyó klinikai farmakológiai tevékenység átláthatóságát kívánja könnyíteni. Célunk, hogy mind megbízóink, mind vizsgálóink számára áttekinthető és világos képet adjunk a klinikai vizsgálatokhoz kapcsolódó támogató tevékenységeinkről, illetve tájékoztatást nyújtsunk az Egyetemünkön működő vizsgálóhelyekről, vizsgálatokról.

Bízunk benne, hogy honlapunk hatékony információforrásként szolgál minden partnerünk számára, ezáltal is segítve a klinikai farmakológiai vizsgálatok további eredményes megvalósítását a Szegedi Tudományegyetemen.

 

 

rektori