SZTE Karriernapok logo

Felkészítő Programok: 2022. április 7-11.

SZTE Állásbörze: 2022. április 12.


Envision Pharma Group

Bemutatkozik az Envision Pharma Group


Az Envision Pharma Groupnál 2001 óta segítjük a gyógyszeripari, biotechnológiai és orvostechnikai eszközökkel foglalkozó cégeket, két üzleti területen: egyrészt a tudományos kommunikáció és stratégia, másrészt az ehhez kapcsolódó szoftveres megoldások terén. Jelenleg az Envision Technology Solutions divíziója, azaz az IT megoldásokkal foglalkozó csapatunk képviseli magát Szegeden.


Termékünk, az iEnvision egy saját fejlesztésű platform, egy olyan felhő-alapú, Softwareas-a-Solution termék, mely segíti a tudományos területen dolgozó szakemberek együttműködését, a legújabb kutatások publikációját, közvetlenül hozzájárulva az orvosi innovációkhoz.


Globális szinten, több, mint 1000 kollégánk van, 19 irodában, a US keleti parttól Európán át egészen Japánig. A szegedi irodánk jelenleg 17 fős és folyamatosan bővülünk!


Miért éri meg hozzánk csatlakozni?

• Nálunk lehetőséged lesz rá, hogy folyamatosan fejlődj, tanulj és új technológiákat sajátíts el. A szakmai fejlődésed belső és külső képzésekkel is támogatjuk, a hétköznapokban pedig a seniorabb kollégák és a vezetőddel való, folyamatos kommunikáció is segít, hogy sorra érd el a kitűzött céljaidat.

• A globális méret ellenére nem fogsz elveszni a tömegben: a szegedi és a szabadkai irodánk szorosan együtt dolgozik, kis létszámú, ezáltal tényleg ismerjük egymást és családias hangulatot tudunk fenntartani.

• Az egészséged és a komfortérzeted, jólléted fontos számunkra: rugalmasak vagyunk, hogy honnan és mikor dolgozol: nálunk teljesen kötetlen a munkaidő, és rád bízzuk, hogy be szeretnél-e jönni az irodába. Bízunk benne, hogy Te tudod a legjobban, hogyan tudsz hatékonyan dolgozni, miközben a munkán kívüli életed sem szenved csorbát.

• A mentális egészségre is kiemelt figyelmet fordítunk, a pandémia alatt külön programot indítottunk a mentális egészség megőrzésére. Ha jogi, pénzügyi vagy mentálhigiénés tanácsadásra van szükséged, ezeket is biztosítjuk a számodra.

• Számunkra fontos, hogy a csapattagokat ne csak a munka kösse össze, ezért rendszeresen beszélgetünk, találkozunk és játék estéket is szervezünk.

• Igényes, modern irodánk a városközponthoz közel, mégis nyugodt helyen helyezkedik el. Jelenleg heti kétszer áll nyitva, ha személyes megbeszélést szerveznél, vagy ha csak egy finom kávéra vágysz.

• Globális, gyógyszeripari területen működő cégként stabil hátteret biztosítunk, emellett éves bónusszal, részvényopciós programmal támogatjuk a kollégákat. Figyelünk rá, hogy megbecsülve érezd magad.


Ha van már pár év tapasztalatod az IT-ban vagy gondolkozol a karrierváltáson, és érdekel:

- a web alapú szoftverfejlesztés, különösen a Java,

- a manuális és az automata tesztelés, - a támogató infrastruktúra fejlesztés (DevOps)

- az ügyfélkörnyezetre való konfiguráció

- vagy a már meglévő ügyfeleink támogatása


akkor keress minket az állásbörzén, és szívesen mesélünk!