Intel® Teach Essentials pedagógus-továbbképzés

Ingyenes, kétszer kétnapos akkreditált pedagógus-továbbképzéseket hirdet az Educatio Nonprofit Kft. június-júliusi időpontokban Digitális eszközökkel támogatott projekt alapú tanulás - Intel® Teach Essentials címmel

A képzés célja, hogy a résztvevők az Intel® Teach Essentials képzés keretében megismerjék az IKT projektpedagógiai (módszertani és technológiai) alkalmazási lehetőségeit az oktatási intézményekben.

Szegedi képzési időpontok: 2013. július 1-2. (hétfő-kedd); 2013. július 9-10. (kedd-szerda)

A képzés során egy 8 modulból álló tananyag mentén haladva, a résztvevők aktív szereplőként ismerkednek meg az IKT eszközökkel segített projektpedagógia elemeivel, és a gazdag eszköztárra támaszkodva kezdhetik meg ezek beépítését saját gyakorlatukba. Fontosnak tartjuk, hogy a későbbiekben a résztvevők képesek legyenek az iskola helyi adottságainak és céljainak megfelelően kialakítani projekteket és alkalmazni a megismert eszközöket és módszereket.

A képzésre jelentkezés fontos feltétele a felhasználói szintű számítógépes ismeret (saját e-mail cím használata, fájlműveletek alkalmazása, felhasználói szintű jártasság irodai szoftverek (szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentációkészítő), valamint internetes böngésző használatában (keresés, letöltés, regisztráció különböző oldalakon).

A képzésre előzetesen egy regisztrációs űrlap kitöltésével, internetes felületen keresztül jelezheti részvételi szándékát. A részvételi szándékot az űrlap kitöltésének sorrendjében tudjuk figyelembe venni. Minden regisztrálónak e-mailben visszajelzünk. A képzést min. 12 fő esetén indítjuk el, maximális létszám 20 fő. A jelentkezés feltétele egyetemi/főiskolai tanári vagy tanítói végzettség.

A zalaegerszegi és a szegedi képzéseken ebédet és kávészüneteket biztosítunk, szállást nem. Útiköltséget a képzéseken résztvevők számára nem áll módunkban megtéríteni.

Teljes cikk: http://hirmagazin.sulinet.hu/hu/hirek/intel-teach-essentials-pedagogustovabbkepzes-budapesten-szegeden-es-zalaegerszegen 


További kérdés esetén írjon az elearning@educatio.hu címre.

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

boritokep__12_

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Pszichológiai Intézete ügyvivő szakértő/intézeti ügyintéző munkatársat keres, határozatlan idejű munkaviszonyra.


Jelentkezési határidő: 2024. április 10. (szerda)