Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ06047

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás keretében indított harmincadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ06047

Ajánlattételi határidő: 2015. november 26 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. december 04. és 2015. december 08-11.; 2. részajánlati kör: 2015. december 14.; 3. részajánlati kör: 2015. december 17.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvények:
    • „Mikulás Ünnepség”
    • „Záróvizsga időszak”
  • Időpontok:
    • 2015. december 04. (Mikulás Ünnepség)
    • 2015. december 08-11. (Záróvizsga időszak)
  • 2015. december 04-én tervezetten 17:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd I. biztosítása tervezetten 50 fő részére.
  • 2015. december 08-11. közötti időszakban naponta 1-1 alkalommal (mindösszesen 4 alkalommal) svédasztalos szendvicsebéd II. biztosítása, alkalmanként 10 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar - 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Szendvicsebéd I.:
    • 4 db szendvics/fő, az alábbiak szerint:
      • a tervezetten 50 fővel kalkulált 200 db szendvics 1/4-e vegetáriánus, 1/4-e szalámis, 2/4-e sonkás
      • Friss Bagett kenyérből készült mini szendvicsek, minőségi alapanyagokból
      • paprikás szalámis: vaj, salátalevél, paprikás szalámi, kígyóuborka, paradicsom, reszelt trappista sajt
      • sonkás: vaj, salátalevél, sonka, paradicsom, bébi kukorica, reszelt trappista sajt
      • vegetáriánus: kőrözött, salátalevél, paradicsom
    • 0,5 l üdítő/fő (szénsavmentes: alma, őszibarack, narancslé). Az üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, műanyag poharas adagolással.
  • Szendvicsebéd II.:
    • 4 db szendvics/fő, az alábbiak szerint:
      • a tervezetten 40 fővel kalkulált 160 db szendvics 1/4-e vegetáriánus, 1/4-e szalámis, 2/4-e sonkás
      • Friss Bagett kenyérből készült mini szendvicsek, minőségi alapanyagokból
      • paprikás szalámis: vaj, salátalevél, paprikás szalámi, kígyóuborka, paradicsom, reszelt trappista sajt
      • sonkás: vaj, salátalevél, sonka, paradicsom, bébi kukorica, reszelt trappista sajt
      • vegetáriánus: kőrözött, salátalevél, paradicsom
      • A szendvicseket egyszer használatos tálcán kérjük leszállítani. Evő- és étkészletre nem tartunk igényt.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE TTIK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „SZTE TTIK Nyugdíjas búcsúztató ünnepsége”
  • Időpont: 2015. december 14.
  • 2015. december 14-én tervezetten 15:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 15 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TTIK Dékáni Hivatal földszint tanácsterem - Szeged, Aradi vértanúk tere 1.
  • Meleg állófogadás: *legalább 4 féle meleg főétel: harcsapaprikás kapros túróscsuszával, töltött káposzta, és tartalmaznia kell ezen kívül szárnyasból készült, valamint vegetáriánus ételt; *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 2 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta); *Desszert: diós és mákos bejgli, apró sós sütemény
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE JGYPK Szakképzési, Továbbképzési és Távoktatási Központ részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Fejlődési tendenciák és nyitott kérdések a szakképzés fejlesztésében”
  • Időpont: 2015. december 17.
  • 2015. december 17-én tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 22 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE JGYPK JUGYU Klub – Szeged, Hattyas u. 10.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *3 féle hideg előétel; *2 féle leves; *legalább 4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből, halból készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *2 féle desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *1 pohár pezsgő/fő (Törley, vagy BB); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, poharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: NAHATI Szociális Szövetkezet, 6792 Zsombó, Andrássy út 71.
Nyertes ajánlati ár: 49 800,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 42 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Eredménytelen
Nyertes ajánlati ár: 0,-Ft+ÁFA