Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2022/PM12510

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Az SZTE Rektori Hivatal épületének (6720 Szeged, Dugonics tér 13.) hátsó, Toldy utcai bejáratához esővédő előtető építése meglévő kiviteli tervek alapján
Ajánlat sorszáma: SZTE/2022/PM12510

Ajánlattételi határidő: 2022. augusztus 30 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: a munkaterület dokumentált átadásától számított 60 naptári nap

A beszerzés rövid ismertetője:

A beszerzés tárgya: „Az SZTE Rektori Hivatal épületének (6720 Szeged, Dugonics tér 13.) hátsó, Toldy utcai bejáratához esővédő előtető építése meglévő kiviteli tervek alapján.”

Munka indítása: a vállalkozási szerződés hatályba lépését követő munkaterület átadás-átvétel napján

 

Befejezési határidő: Teljesítés határideje: a munkaterület dokumentált átadásától számított 60 naptári nap

 

A beszerzés rövid ismertetője:

A Szegedi Tudományegyetem Rektori Hivatal Toldy utca felőli bejárata jelenleg csapadékvíz ellen nem védett. Az egyetem a bejárat felett az épület archaikus jellegéhez illeszkedő előtetőt kíván építeni, amelyhez kiviteli tervdokumentációval és árazatlan tervezői költségvetéssel rendelkezik. Az épület egyedi műemléki védelem alatt áll. Az építéshez szükséges örökségvédelmi engedélyt és önkormányzati hozzájárulást építtető rendelkezésre bocsátja. A kivitelezés során figyelembe kell venni az örökségvédelmi hatósági engedélyben foglalt feltételeket.


A mindösszesen vállalási árat a mellékelt felolvasólapon kérjük megadni, illetve tételesen a kiíráshoz csatolt árazatlan költségvetés kitöltésével és az ajánlathoz történő csatolásával. Kérjük, a mellékelt átláthatósági nyilatkozatot az ajánlatukhoz csatolni.

 

A Vállalási árat a következő bontásban kérjük megadni:

Nettó ajánlati ár:

,- Ft

Áfa összege (27%):

,- Ft

Bruttó ajánlati ár:

,- Ft

Nettó tartalékkeret (10 %):

,- Ft

Áfa összege (27%):

,- Ft

Bruttó tartalékkeret:

,- Ft

Tartalékkerettel növelt bruttó ajánlati ár:

,- Ft

 

Az árajánlat főösszesítőjén 10 % tartalékkeretet kérünk szerepeltetni.

 

Vállalkozó kizárólag 1 db végszámlát nyújthat be.

Végszámla: a számla benyújtásának feltétele a Műszaki és Beruházási Iroda által kiadott teljesítésigazolás. Megrendelő előleget nem biztosít.

 

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

A számlák fizetési határideje: 30 naptári nap

A Megrendelő előteljesítést elfogad.



Letölthető állományok:
árazatlan költségvetés_051-21-001 SZTE Dugonics tér épület előtető.xls
atlathatosagi_nyilatkozat_szte.docx
Építési-Kivitelezési szerződés tervezet_Rektori előtető.docx
FELOLVASÓLAP Rektori előtető.doc
Kiviteli tervdokumentáció.zip
WEBRA KIÍRÁS_Rektori előtető.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Az ajánlattételi felhívás részét képezi az építési-kivitelezési szerződéstervezet, melyet Ajánlattevő benyújtott ajánlatával automatikusan elfogad. Amennyiben a szerződéstervezetet illetően annak tartalmi elemeivel kapcsolatban kérdése merül föl, azt még az ajánlattételi határidő lejárta előtt kérjük írásban az ügyintéző felé jelezni (E-mail: danyi.andrea@gmf.u-szeged.hu).


Felmerülő szakmai kérdések esetén kapcsolattartó:

György Anikó, Tel.: +36 30/355-6083; E-mail: gyorgy.aniko@gmf.u-szeged.hu

Kérjük, hogy a kiírással kapcsolatosan felmerülő szakmai kérdéseket a megadott szakmai kapcsolattartó mellett a nyílt ajánlattételi eljárás ügyintézője részére (e-mail: danyi.andrea@gmf.u-szeged.hu) is feltétlen küldjék meg!

 

Jelen nyílt ajánlattételi eljárásban csak nettó 50 millió forint érték alatt, azaz közbeszerzési értékhatár alatt köthető szerződés. Az ezt meghaladó ajánlatok értékelése során ajánlatkérő figyelemmel lesz a közbeszerzési törvény becsült érték megállapítására vonatkozó előírásaira, és adott esetben erre tekintettel az eljárás eredménytelenítéséről határoz.


A Szegedi Tudományegyetem jelenleg hatályban lévő Szerződéskötési és Kötelezettségvállalási Szabályzata alapján amennyiben a szerződéses ajánlat értéke meghaladja a bruttó 2mft-ot, érvényes szerződés csak az SZTE Kancellár jóváhagyásával köthető. Erre tekintettel tájékoztatjuk a Vállalkozót, hogy a kancellári jóváhagyás elmaradása esetén a szerződést a Megrendelőnek nem áll módjában megkötni.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Darvas Imre, irodavezető

darvas.imre@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: György Anikó, építész műszaki ellenőr SZTE Műszaki Igazgatóság Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 30/355-6083

email: gyorgy.aniko@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Peristil Kft.
Nyertes ajánlati ár: 1 862 700,-Ft+ÁFA