Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2022/PM12477


Kiegészített műszaki leírás

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Az SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános és Alapfokú Művészeti Iskolája, Napközi Otthonos Óvodája, Batthány u. 5. alatti épületben a bejárati folyosó szakasz, öltözőtér és hozzá tartozó folyosó szakasz, iroda és 1 csoportszoba helyiségek fal vakolás, festés, parketta csiszolás és lakkozás munkálatok elvégzése
Ajánlat sorszáma: SZTE/2022/PM12477

Ajánlattételi határidő: 2022. augusztus 03 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: : munkaterület dokumentált adásától számított 30 naptári nap, mely várhatóan szakaszosan valósul meg a Megrendelővel történő előzetes egyeztetés mellett, legkésőbb 2023. január 31-ig!

A beszerzés rövid ismertetője:

Figyelem! A műszaki leírás, valamint a költségvetés kiegészítésre került!


FIGYELEM! Jelen ajánlattételi felhívásra csak azok a Vállalkozók nyújthatnak be érvényes ajánlatot, akik a 2022. július 29-én, pénteken, 09:00 órakor tartott helyszíni bejáráson részt vettek és ezt aláírásukkal a jelenléti íven igazolták.


A beszerzés tárgya: Az SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános és Alapfokú Művészeti Iskolája, Napközi Otthonos Óvodája, Batthyány u. 5. alatti óvoda épületben a bejárati folyosó szakasz, öltözőtér és hozzá tartozó folyosó szakasz, iroda és 1 csoportszoba helyiségek fal vakolás, festés, parketta csiszolás és lakkozás munkálatok elvégzése

Helyszín: Szeged, Batthyány u. 5. szám

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: munkaterület dokumentált adásától számított 30 naptári nap, mely várhatóan szakaszosan valósul meg a Megrendelővel történő előzetes egyeztetés mellett, legkésőbb 2023. január 31-ig!

 

Teljesítési véghatáridő: 2023. január 31.

 

A beszerzés rövid ismertetője:

  • vakolatjavítás
  • Parketta csiszolás, lakkozás
  • Olajfestés 1,3- 1,5 m magasságig
  • Diszperziós fal és mennyezeti festés
  • Nyílászárók mázolása


A mindösszesen vállalási árat a mellékelt felolvasólapon kérjük megadni, illetve tételesen a kiíráshoz csatolt árazatlan költségvetés kitöltésével és az ajánlathoz történő csatolásával. Kérjük, a mellékelt átláthatósági nyilatkozatot az ajánlatukhoz csatolni.

 

A munka nem építési engedély köteles. A munkálatokat követően a rendeltetésszerű használat alapvető követelmény, minden egyéb utólagos beavatkozás nélkül.

A munkavégzés időtartamánál, a napi beosztásban, az átlagostól eltérő környezeti hatást kiváltó munkafolyamatok végzésénél egyéb időszaki korlátozásra is sor kerülhet.

A munkavégzésből adódó törmeléket, szemetet stb. kivitelezőnek folyamatosan el kell szállítania a teljesítési helyszínről, és a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelő hulladékkezelést kell alkalmazni. Az ajánlatnak tartalmaznia kell a finomtakarítás költségeit is. A hulladékszállítás során a vonulási útvonalat az esetleges a hulladékszállításból adódó szennyeződéstől mentesíteni köteles a kivitelező.

A munka költségeinek összeállításánál az árképzés irányelvei szerint járjanak el, vegyenek figyelembe, a teljesítéshez szükséges minden költséget (anyag, munkadíj, szállítási- és gépköltségek, törmelékszállítás, ideiglenes melléklétesítmények, finomtakarítás költségei).

Az esetlegesen a kivitelezés helyszínén maradó berendezési tárgyak bevédéséről a kivitelezőnek kell gondoskodnia! 

A szakszerűtlen tevékenységből eredő károk Vállalkozót terhelik és a vétlen vagy szándékos magatartásból eredő károkat Vállalkozónak az átadás napjáig meg kell szüntetni.

A kivitelezési munkát a Megrendelővel történő egyeztetés alapján kell végezni.

Átadáshoz szükséges dokumentumok:

  • Kivitelezői nyilatkozat.
  • Beépített anyagok teljesítmény nyilatkozatai (Magyar nyelvű).

 

A Vállalási árat a következő formában kérjük megadni:

Nettó ajánlati ár: ………………………...,-Ft

Áfa összege (27%): ……………………..,-Ft

Bruttó ajánlati ár: ………………………..,-Ft

Nettó tartalékkeret (5%): ……………….,-Ft

Áfa összege (27%): …………….………..,-Ft

Bruttó tartalékkeret: ……………….…….,-Ft

Tartalékkerettel növelt bruttó ajánlati ár: …………………………,-Ft

 

Az árajánlat főösszesítőjén 5 % tartalékkeretet kérünk szerepeltetni.

 

Vállalkozó kizárólag: 1 db rész-számlát nyújthat be a munkálatok 30 % készültségi fokánál 1 db végszámlát nyújthat be a munkálatok 100 % készültségi fokánál

Végszámla: A teljes Létesítmény befejezése, és átadása, a 191/2009.(IX.15.) Korm. rend. 33.§-ban meghatározott nyilatkozatok, dokumentumok, tanúsítványok, igazolások Megrendelő részére történő hiánytalan átadása után nyújtható be a bruttó átalány vállalkozói díjra.

 

A számlák fizetési határideje 30 naptári nap.

Megrendelő előteljesítést elfogad.



Letölthető állományok:
Építési-Kivitelezési szerződés tervezet_JGYGYÁ AMI, NOÓ felújítás.docx
webra_kiiras_mód.docx
felolvasolap2022.doc
atlathatosagi_nyilatkozat_szte_uj4.docx
módosult árazatlan költségvetés_Jugyu_ovi_202729.xlsx
batthyany_alaprajz.pdf

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Az ajánlattételi felhívás részét képezi az építési-kivitelezési szerződéstervezet, melyet Ajánlattevő benyújtott ajánlatával automatikusan elfogad. Amennyiben a szerződéstervezetet illetően annak tartalmi elemeivel kapcsolatban kérdése merül föl, azt még az ajánlattételi határidő lejárta előtt kérjük írásban az ügyintéző felé jelezni (E-mail: szenasi.orsolya@gmf.u-szeged.hu).

 

Felmerülő szakmai kérdések esetén kapcsolattartó:

Fonyó Nikoletta, Tel.: +36-62/544-147; E-mail: fonyo.nikoletta.barbara@szte.hu

Kérjük, hogy a kiírással kapcsolatosan felmerülő szakmai kérdéseket a megadott szakmai kapcsolattartó mellett a nyílt ajánlattételi eljárás ügyintézője részére (e-mail: szenasi.orsolya@gmf.u-szeged.hu) is feltétlen küldjék meg!

 

Jelen nyílt ajánlattételi eljárásban csak közbeszerzési értékhatár alatt köthető szerződés. Az ezt meghaladó ajánlatok értékelése során ajánlatkérő figyelemmel lesz a közbeszerzési törvény becsült érték megállapítására vonatkozó előírásaira, és adott esetben erre tekintettel az eljárás eredménytelenítéséről határoz.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Darvas Imre, irodavezető

darvas.imre@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Fonyó Nikoletta, építési műszaki ellenőr SZTE Műszaki Igazgatóság Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36-62/544-147

email: fonyo.nikoletta.barbara@szte.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Bertók és Társa Kft.
Nyertes ajánlati ár: 3 532 613,-Ft+ÁFA