Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PM01250

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet (Szeged, Korányi fasor 9.) épületben kettő darab split klíma szállítása, telepítése és beüzemelése a szerver terembe.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PM01250

Ajánlattételi határidő: 2012. június 27 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Megrendeléstől számított 10 munkanapon belül.

A beszerzés rövid ismertetője:

Ajánlattételi határidő hosszabbítás!


A Szegedi Tudományegyetem Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet (Szeged, Korányi fasor 9.) épületben kettő darab split klíma szállítása, telepítése és beüzemelése a szerver terembe.

A szerver terembe jelenleg 1 db klíma üzemel. Amennyiben ez meghibásodik, akkor az ÁOK és a SZAKK területén az összes vitális informatikai szolgáltatás leáll. A két új berendezéssel a terem hűtése 2+1 redundanciával működhet.


A két új berendezés lényeges műszaki paraméterei:

· 10-12 kW hűtési kapacitás.

· elsődleges szempont a klímáknak télen is üzemelniük kell, (inverteres berendezés előnyben részesítve).

· áramszünet esetén automatikus újraindítás.

A csoport vezérlő feladata:

· A szerver szobába a kívánt hőmérséklet biztosítása adott hiszterézis érték mellett a kellő számú klíma bekapcsolásával.

· Automatikus sorrendváltás az egyenletes kopás biztosításához.

· Opcionálisan: fényjelzés, ha a szerverszoba hőmérséklete adott érték fölé emelkedik.

Kapcsolattartó az Intézet részéről: Gergely István Tel.: (62) 545-640

 

 Ajánlattétel:

A 2 db. klímaberendezés beszerzésére, szállítására, telepítésére és beüzemelésére (a fent leírtak szerint teljes körűen) egy összegű ajánlatot kérünk. Az árajánlatokban 5% tartalékkeretet kérünk szerepeltetni!

 

ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK:

 

A munkavégzésből adódó törmeléket, szemetet stb. vállalkozónak folyamatosan el kell szállítania a teljesítési helyszínről. A műszaki átadás-átvétel feltétele többek között, hogy a Vállalkozó a keletkezett építési és bontási hulladék lerakóhelyi átvételét bizonyító szállítólevelek másolatát, továbbá az ártalmatlanításra, újrahasznosításra való átvételt igazolja, az igazolást csatolja az építési napló mellékleteként. A munka költségeinek összeállításánál az árképzés irányelvei szerint járjanak el, vegyenek figyelembe, a teljesítéshez szükséges minden költséget (anyag, munkadíj, szállítási- és gépköltségek, közterület-használati díjak, törmelékszállítás, ideiglenes melléklétesítmények, finomtakarítás költségei).A szakszerűtlen kivitelezési tevékenységből eredő károk Vállalkozót terhelik és a vétlen vagy szándékos magatartásból eredő károkat Vállalkozónak az átadás napjáig meg kell szüntetni. A kivitelezés (szerelés, üzembe helyezés) során a munka jellegének megfelelő általános szerelési munkavédelmi utasításban előírtakat be kell tartani.A 12 kW-ot meghaladó berendezés telepítése esetén az első szivárgásmentességi vizsgálat elvégzése a nyertes ajánlattevő feladata, és a HLH monitoring rendszerbe való rögzítése, az egyetem képviselőjével.

Az ajánlattevő alkalmatlan:
- Ha nem tud igazolni legalább 1 fő OMKT által kiadott I. kategóriájú kék kártyával rendelkező szakembert.
- Ha nem szerepel érvényes regisztrációval a HLH Monitoring rendszerben.

 

Bírálat szempontja:

Az ajánlatkérő az összességében a legolcsóbb ajánlatot hirdeti nyertesnek.

A nyertes ajánlattevőnek igazolnia kell az alkalmassági feltételként meghatározottak szerinti dokumentumokat, és az engedélyek meglétét.

Helyszíni bejárás ideje, helye: 2012. 06. 19. 1000

Letölthető állományok:
Építési szerződés webrás nem építési engedélyes.doc
Általános szerződéses feltételek új.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Sári Krisztián, munkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 545-646, +36 (62) 544-000/5646, fax:

email: sari.krisztian@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: BD Cool Kft. (Szeged, Domaszéki út 6147)
Nyertes ajánlati ár: 1 078 670,-Ft+ÁFA