Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PM01171

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem Bolyai épülete (Szeged, Aradi vértanúk tere 1.) teljes rekonstrukciójára készített kiviteli tervdokumentációjának áttervezése.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PM01171

Ajánlattételi határidő: 2012. május 30 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Szerződéskötéstől számított 20 naptári nap.

A beszerzés rövid ismertetője:

A Duna-Tisza Ingatlanfejlesztő Kft. (6726 Szeged, Alsó kikötő sor 8/c) elkészítette a Szegedi Tudományegyetem megbízásából a Bolyai épülete teljes épületrekonstrukciójának engedélyes, majd kiviteli terveit. A munkákra a Csongrád Megyei Kormányhivatal Kulturális Örökségvédelmi Irodája 2011 novemberében építési engedélyt adott.


Feladat az elkészült komplett kivitelezési tervdokumentáció áttervezése, melynek célja a kivitelezési munkák bekerülési költségének bruttó 250 millió forinttal való csökkentése. (A jelenlegi tervezői költségbecslés: ~bruttó 2.540.000.000Ft.) Feladat továbbá a tervmódosítások egyeztetése (dokumentálva) az elsőfokú, illetve a közreműködő szakhatóságokkal. A terv-változtatások építési engedély módosítással nem járhatnak!


Az új kivitelezési tervdokumentációt 10 példányban kell átadni a megrendelőnek papír alapú formátumban, illetve 2 példányban digitális formátumban (CD/DVD). A digitális példányoknak tartalmazniuk kell árazott és árazatlan költségvetéseket is.


Az áttervezés és a szakhatósági egyeztetések során felmerülő összes költség a nyertes pályázót terheli! (Tulajdoni lap és hiteles térképmásolat kiváltása, közreműködő szakhatóságok igazgatási szolgáltatási díjai, szakértői díjak…)

 

Az ajánlattevőnek be kell nyújtania a kivitelezési tervek készítőjének (Duna-Tisza Ingatlanfejlesztő Kft, 6726 Szeged, Alsó kikötő sor 8/c) előzetes hozzájáruló nyilatkozatát, amely az ajánlattevő továbbtervezési jogát igazolja, vagy igazolnia kell más hiteles módon, hogy a kiviteli tervdokumentációban foglalt szellemi alkotás felett tulajdonjoga van.

 

Az elkészítendő tervdokumentációban foglalt szellemi alkotás a Tervező tulajdona lesz, de a tervezési díj megfizetésével a Megrendelő megszerzi a tervdokumentáció szabad, korlátozásmentes felhasználói jogát, amely alapján a Tervező előzetes jóváhagyása nélkül (de tájékoztatása mellett) jogosult azt teljes körben és korlátlan ideig felhasználni, továbbtervezésre másnak átadni, ezzel kapcsolatban a Tervezőnek további igénye nincs.


A kiviteli tervekbe betekintést biztosítunk 2012. május 25-én, 8-11 óráig, az SZTE Műszaki és Beruházási Irodáján (Szeged, Szentháromság u. 34.). Ügyintéző: Kószó Péter, II. emelet, 21. szoba.


A tervezési feladatokat azon szakemberek láthatják el, akiknek szakmagyakorlási jogosultsági szintje azonos, vagy magasabb, mint a rendelkezésre álló kiviteli terveket készítő tervezőké. (Lásd a letölthető műszaki leírásoknál.)

 

 

Ajánlattevővel szembeni alkalmassági feltételek:

 

  • Rendelkezzenek érvényes kamarai azonosítóval. A szakmai jogosultságokat igazoló Kamarai határozatok másolatai csatolandók!
  • rendelkezzenek legalább 5 éves szakmai gyakorlattal
  • Az elmúlt 36 hónapban legalább 1 db, legalább nettó 1 milliárd forint kivitelezési értékű, tervezési feladat ellátásával.
  • referencia igazolásokat a munka pontos megnevezésével és kapcsolattartó személy elérhetőségével adja meg

 

Az eljárásban nem lehet ajánlattevő, alvállalkozó aki


a) Végelszámolás alatt áll, vagy vonatkozásában csődeljárás elrendeléséről szóló bírósági végzést közzétettek, vagy az ellene indított felszámolási eljárást jogerősen elrendelték.


b) Olyan gazdálkodó szervezet, amelynek tagja, vagy vezető tisztségviselője gazdasági, illetőleg szakmai tevékenységével kapcsolatban jogerős bírósági ítéletben megállapított bűncselekményt követett el, amíg a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól nem mentesült; illetőleg olyan gazdálkodó szervezet, amelynek tevékenységét a jogi személlyel szemben alkalmazható büntetőjogi intézkedésekről szóló 2001. évi CIV. törvény 5. §-a (2) bekezdésének b), illetőleg g) pontja alapján a bíróság jogerős ítéletében korlátozta, az eltiltás ideje alatt, illetőleg ha az ajánlattevő tevékenységét más bíróság hasonló okból és módon jogerősen korlátozta.


c) A közbeszerzési eljárásokban való részvételtől jogerősen eltiltásra került, az eltiltás ideje alatt.


d) Egy évnél régebben lejárt adó-, vámfizetési vagy társadalombiztosítási járulékfizetési kötelezettségének nem tett eleget, kivéve, ha megfizetésére halasztást kapott.


e) Korábbi – három évnél nem régebben lezárult – közbeszerzési és egyéb pályázati eljárásban hamis adatot szolgáltatott és ezért az eljárásból kizárták, illetőleg a hamis adat szolgáltatását jogerősen megállapították, a jogerősen megállapított időtartam végéig.

 

Figyelem! Ajánlattevő nyilatkozzon, hogy a fenti kizáró okok hatálya alatt nem áll.



Letölthető állományok:
Bolyai műszaki leírások.zip

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kószó Péter, főmunkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 545-605, +36 (62) 544-000/5605, fax:

email: koszo.peter@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Duna-Tisza Ingatlanfejlesztő Kft. (Szeged, Fő fasor 16-20.)
Nyertes ajánlati ár: 6 000 000,-Ft+ÁFA