Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PM01097

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Földtani és Őslénytani Tanszéken (Szeged, Egyetem u. 2) lévő klíma berendezés áthelyezése.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PM01097

Ajánlattételi határidő: 2012. május 14 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Megrendeléstől számított 4 munkanapon belü

A beszerzés rövid ismertetője:


SZTE Földtani és Őslénytani Tanszéken (Szeged, Egyetem u. 2) lévő klíma berendezés áthelyezése.


Műszaki leírás


A Szegedi Tudományegyetem Földtani és Őslénytani Tanszék (Szeged, Egyetem u.2) I. emeletén, az előtérben lévő klíma berendezést kell áthelyezni, az ugyanezen az emeleten lévő (kb. 4m-re), laboratórium helyiségbe.


ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK:


A munkavégzésből adódó törmeléket, szemetet stb. vállalkozónak folyamatosan el kell szállítania a teljesítési helyszínről. A műszaki átadás-átvétel feltétele többek között, hogy a Vállalkozó a keletkezett építési és bontási hulladék lerakóhelyi átvételét bizonyító szállítólevelek másolatát, továbbá az ártalmatlanításra, újrahasznosításra való átvételt igazolja, az igazolást csatolja az építési napló mellékleteként. A munka költségeinek összeállításánál az árképzés irányelvei szerint járjanak el, vegyenek figyelembe, a teljesítéshez szükséges minden költséget (anyag, munkadíj, szállítási- és gépköltségek, közterület-használati díjak, törmelékszállítás, ideiglenes melléklétesítmények, finomtakarítás költségei).

A szakszerűtlen kivitelezési tevékenységből eredő károk Vállalkozót terhelik és a vétlen vagy szándékos magatartásból eredő károkat Vállalkozónak az átadás napjáig meg kell szüntetni. A kivitelezés (szerelés, üzembe helyezés) során a munka jellegének megfelelő általános szerelési munkavédelmi utasításban előírtakat be kell tartani.

 

 Ajánlattétel:

 

1db split klímaberendezés beltéri egységének az áthelyezése a kb 4m-re lévő laboratórium helyiségébe, beüzemelve, a szükséges csövezéssel és elektromos bekötéssel.


Az árajánlatok főösszesítőjén 5% tartalékkeretet kérünk szerepeltetni!

Az ajánlattevő alkalmatlan:

- Ha nem tud igazolni legalább 1 fő OMKT által kiadott I. kategóriájú kék kártyával rendelkező szakemberrel.
- Ha nem szerepel érvényes regisztárcióval a HLH Monitoring rendszerben.


Beadási határidő hosszabbítás!



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Sári Krisztián, munkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 545-646, +36 (62) 544-000/5646, fax:

email: sari.krisztian@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.