Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Anyag/eszköz beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PB01105

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Laboratóriumi vegyszerek és eszközök
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PB01105

Ajánlattételi határidő: 2012. május 11 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2012. május végéig

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör: Laboratóriumi vegyszerek

2. részajánlati kör: Latex gumikesztyűk

3. részajánlati kör: Laboratóriumi eszközökLetölthető állományok:
specifikáció_ laboratóriumi anyagok.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Az ajánlatkérő a megadott ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt be az ajánlattevő részére, az ajánlati árnak tartalmaznia kell az összes adó, illeték, szállítási vagy egyéb járulékos költségeket is, a hatályos magyar jogszabályok szerint. Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a helyszínre történő szállítást.

A csatolmányban tételesen felsorolt termékekre külön-külön részajánlati körönként nyújtható be ajánlat. Helyettesítő termékre benyújtott ajánlatokat nem fogadunk el.

Egyetemünk a számlát csak utólag, az Önök által megadott számlaszámra fizeti ki!
Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Vágvölgyi Csaba dr., tanszékvezető egyetemi tanár SZTE TTIK Biológus Tanszékcsoport
Mikrobiológiai Tanszék, tel: +36 (62) 544-822, +36 (62) 544-000/4822
+36 (62) 343-958, +36 (62) 544-000/3958
+36 (62) 544-005, +36 (62) 544-000/4005, fax:

email: csaba@bio.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: I. részajánlati kör: VWR International Kft., II. részajánlati kör: VWR International Kft., III. részajánlati kör: VWR International Kft.
Nyertes ajánlati ár: 828 628,-Ft+ÁFA