Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2011  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (anyagok, eszközök)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2011/PB0223

MEGHOSSZABBÍTVA!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: videokamera, fejlesztő játékok, festőállvány, rajzbak

2011. november 04.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2011/PB0223

Ajánlattételi határidő: 2011.november 14. 08 00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2011. november 30.

A beszerzés rövid ismertetése:

részajánlati kör


Megnevezés


leírás


Mennyiség


 


1.


video kamera


Panasonic HDCSD90 videokamera


1 db


 


memória kártya


8 GB SDHC


2 db


 


2.


fejlesztő játékok


 


 


melléklet

szerint


Új maxi-Coloredo


1 db


 


Baby mágneses labirintus


1 db


 


Bohóc


1 db


 


Közlekedés fűzőcske


1 db


 


3.


festőállvány


melléklet szerint


5 db


 


4.


rajzbak


fenyőfából 90x40x85cm, melléklet szerint


5 db


 


Műszaki leírás: server_20050921_160523

Az ajánlatok értékelése részajánlati körönként, az ajánlati ár alapján történik. Kérjük, hogy ajánlatuk a szállítási- költségeket tartalmazza.

Kérejük, hogy ajánlatuk fizetési és garanciális feltételekre vonatkozó információt tartalmazzon. (Egyetemünk a készpénzes és előreutalásos kifizetést nem támogatja)

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett hivatalos kapcsolattartó e-mail címre és határidőre történő megküldéssel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, főosztályvezető, GMF Beszerzési Főosztály, szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Tőke Jenő Osztályvezető, JGYPK Dékáni Hivatal toke@jgypk.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

A legkedvezőbb ajánlatot adta:

1. részajánlati körre: Astrum 2000 Kft, bruttó 133 125,-Ft és a

2-3-4 részajánlati körre: Almus Pater Zrt, mindösszesen: bruttó 425 675,-Ft-os ajánlati árban