Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2012. Augusztus

Gólyáit köszönti a GTK

IMG_3531

A napokban iratoznak be a GTK új gólyái a karra. A három alapszakra való beiratkozásra 2012. augusztus 28-30. között kerül sor.

 

2012. augusztus 29.

2012. augusztus 28-án (kedden) a gazdálkodási és menedzsment szakos nappali tagozatos hallgatók kezdték a sort, szerdán következtek a kereskedelem és marketing szakosak, míg csütörtökön a pénzügy és számviteles hallgatókon lesz a sor.

A minden nap 10 órától kezdődő tájékoztatón minden információt megkapnak a hallgatók, mely a tanévkezdésnél hasznos lehet. A dékáni köszöntő után a Lektorátus és a Sportközpont is ismerteti programját, így a hallgatók elé az idegen nyelvek és sportolási lehetőségek széles választéka tárul. Megtudhatták például, hogy már kínai nyelvet is tanulhatnak, illetve azt, hogy milyen sportágak közül válogathatnak a képzés teljesítéséhez.

Ezek után a hallgatói szervezetek veszik át a stafétát. Ez után következik a HÖK, az MKT, az AIESEC, a Marketing Klub és a Karrier Iroda rövid bemutatkozása. A felvonultatott hallgatói szervezetek sora még közel sem teljes, hiszen a hallgatók további szervezetek tagjai lehetnek tanulmányaik során, mellyel jobban elmélyíthetik a karon szerzett tudásukat.

Miután a kari élettel már megismerkedtek a hallgatók, részletes tájékoztatót hallhattak az ETR használatáról Pásztor Mihályné ETR referenstől.